Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

A czy jeśli chodzi o skuteczność postowania na blogach AA to skuteczność Scrapebox'a też znacznie spadła? Pytam bo zakupiłem listę blogów AA w jednym ze sklepów dla pozycjonerów jednak mam kiepską skuteczność dodań. Na 1000 blogów dodaje się 10-20 wpisów. Czy mogę prosić o jakieś wskazówki jak rozwiązać ten problem?

Próbuje zgodnie ze wskazówkami zawartymi na tym forum, na blogu Kojotka i udaje mi się stworzyć sporą bazę blogów, pytanie jak odfiltrować te które nie są auto approve? Bo jak dodaję do stworzonej przeze mnie listy to również mam tak kiepską skuteczność.... Będę wdzięczny za pomoc

A czy jeśli chodzi o skuteczność postowania na blogach AA to skuteczność Scrapebox'a też znacznie spadła?

Nie.

Pytam bo zakupiłem listę blogów AA w jednym ze sklepów dla pozycjonerów jednak mam kiepską skuteczność dodań.

Albo nie potrafisz postować, albo lista jest słaba. Gdzie ją kupiłeś?

Jest to paczka list z tego sklepu https://seosklep.com....pebox-c-24.html

Próbowałem już harvestować i tworzyć swoje listy jednak skuteczność byłą słaba, dlatego zdecydowałem się na kupno listy a tutaj też kicha... Coś tam się niby dodaje ale jest tego jak na lekarstwo a w dodatku jak sprawdzam czy faktycznie na blogu są te moje linki to ich nie ma.

Przy postowaniu maile tworzę generatorem Scrapebox'a, nazwy też lub daję swoje słowa kluczowe, w linkach wrzucam swoją stronę którą chcę podlinkować, komentarz bez żadnych linków, z synonimami ok 250 znaków w języku angielskim. Do tego używam 10 prywatnych proxy.

Ustawienia Scrapeboxa raczej domyślne, nic nie kombinowałem. Łącze 10/1.

Jedyne co mi przychodzi na myśl to to że nie korzystam z żadnego serwisu do łamania captcha....

Edytowane przez solidit

Łącze masz słabiutkie. Nie wiem jakie były w SB standardowe ustawienia, ale ustaw na 10 wątków i 90 timeout i zobacz, co się będzie działo.

Jak dalej będzie kicha, to znaczy że lista do śmieci. Jak będzie lepiej, to znaczy że masz za słaby upload/za cienkie proxy.

Pamiętaj też, żeby zaptaszyć w zakładce "Settings" opcję "Randomize comment poster blog list".

Captcha Ci niepotrzebna. Tam gdzie jest captcha i tak spamerski komentarz się nie utrzyma nawet jak uda Ci się go jakimś cudem dodać.

@solidit

jak kupiłeś u mnie listę napisz, podpowiem co i jak. Być może problem po Twojej stronie, być może po mojej, jak po mojej wtedy wymieniam listę na nową gratis.

Zresztą napisz do mnie na PW to Ci podeślę dzisiejszą, dziś sprawdzana, jak nie będziesz miał na niej odpowiedniej ilości postowania, to coś po Twojej stronie jest nie tak.

Edytowane przez ja1

@Seo tekst - taka trzymiesięczna lista co prawda nie będzie miała jakiejś zabójczej skuteczności, ale jeśli to była lista AA to na pewno nawet po trzech miesiącach rezultat byłby lepszy, niż:

Na 1000 blogów dodaje się 10-20 wpisów.

co dawałoby skuteczność rzędu 1-2%.

Tak jak napisałem wyżej, na moje oko to nie lista jest problemem, ale oczywiście trzeba to sprawdzić żeby dowiedzieć się na 100%.