sskoczek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 @ laren - skoro Ty znalazłeś gdzieś blog, który jest jeszcze nie zaspamowany to napewno Twoimi śladami pójdą inni użytkownicy, to tylko kwestia kilku dni.. To narzędzie jest do robienia spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huber2t Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Domyślam się Ale to nie znaczy że muszę dodawać do spamu, a wracając do tematu, czy jest jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ostatni punkt: https://www.blog.versumo.com.pl/scrapebox-p...ia-i-odpowiedzi Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huber2t Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie sprawdzałem w praktyce, ale skoro masz wtyczkę do sprawdzania liczby linków wychodzących i do tego export do CSV to reszta powinna być już banalna Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 w moim subiektywnym odczuciu szkoda czasu, lepiej umieścić link na każdej stronie (zarówno tej niezespamowanej jak i prawdziwej farmie linków) niż wybierać tylko mało popularne (na tą chwilę..) blogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) ktoś z was spotkał się z taką sytuacją: scrapi schowany w traya po kliku nie chce się pojawić ;/ mam tak często. raczej wtedy nie pracuje bo obciązenie w transferze nie mam Edytowane 15 Lutego 2011 przez elliot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a sprawdz wciskajac alt + tabulator wiele programow tak powracalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) to działa tylko dla zminimalizowanych do paska, a ja mam go w trayu. Edytowane 15 Lutego 2011 przez elliot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Specjalnie żeby uniknąć tego typu sytuacji do Scrapeboxa dodano opcję "Hide taskbar icon when minimized" w settings. Odznacz ją i będzie się zmniejszał do paska zadań, a nie do tray-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja miałem tego typu problemy z SB, szczególnie z uruchomionym gg jednocześnie (stara wersja dość), wywaliłem gg i problemów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ten scrapebox mnie wkurza, po kilku godzinnej pracy, rozkracza nogi ... Co jest przyczyną? ustawione mam na 400 wątków 3x400 W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Juz pisaliśmy o tym. Moja teoria, że wywala się na niektórych blogach.... Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Juz pisaliśmy o tym. Moja teoria, że wywala się na niektórych blogach.... Podczas harvestowania ? w moim przypadku W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja np czesto lapie zwiechy przy sprawdzaniu linkow na zaspamowanych blogach np BE i ustawionym duzym timeoucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi