Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

immy kup taniego VPSa i postaw bramki, efekt będzie lepszy i z FV nie bezie problemu. Jeżeli taki zdecydujesz się na kupno proxy tam gdzie niema FV to bez problemu może to ktoś tobie zafakturować tak jak powiedział wyżej djurek.

Edytowane przez MaxPan

Ja używam dość sporo, kilka-kilkanaście list po 500-700 serwisów, spory % nie działa, ale nie chce mi się tego odsiewać, bo i tak szybko sie tym robi, więc akurat tym się nie przejmuję. Natomiast problemem jest, że mam dość stare listy, a przydałyby się świeższe

Ja mialem kiedys zebrane wszystkie listy jakie znalazlem w necie i przefiltrowalem, bylo tego ok. 80 000. Jakis czas temu przefiltrowalem to jeszcze raz i wyszlo juz tylko jakies 3500 dzialajacych i do tylu sie ograniczam. Efekty sa takie same jak przy tej 80K. Podejrzewam, ze tak naprawde to wartosciowych jest moze z 500, bo jak widze w Yahoo to linki jakie sie pojawiaja sa glownie tylko z kilku serwisow. Nie ma wiec co szalec w tysieczne listy bo jest to tylko strata czasu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

to chyba kwestia samej komendy site: - ja już jej nigdy nie wierze ;). Z tego co wiem, to add-on google competition finder też pokazuje liczbę zaindeksowanych stron w G.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

to chyba kwestia samej komendy site: - ja już jej nigdy nie wierze ;). Z tego co wiem, to add-on google competition finder też pokazuje liczbę zaindeksowanych stron w G.

No tak, tylko cała heca w tym, żeby poznać wszystkie linki a nie tylko liczbę...

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif