Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny Kobe:
Witam, jeżeli masz licencję SB i chcesz ją szybko sprzedać to zapraszam.

Oczywiście decyduje cena więc rozważę propozycje cenowe niższe niż aktulna cena promocyjna (97$)

Zapraszam na priv!

odpowiedz : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=143531

57 USD

p.s gość 2 lata na PIO i chcial zakładać swoje grupę testerów narzędzi SEO https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=141269&hl=

O cenie nie wiedizałem ale już wiem i skorzystam, dzięki.

eee...

Co Cie ta moja grupa tak uwiera w tyłek? W związku z czym ten njus?

Jak chcesz się pośmiać to wyślę Ci lustro.

Pozdro.

Edytowane przez Koobe

:D to tak dla przypomnienia ze jesteś zaawansowanym użytkownikiem pzreciez , Veal potracił kupę czasu zęby zebrać wszytko w jednym miejscu, a ty zakładasz firmę SEO i to nie czytałeś? Myślę że rozumiesz delikatnie mówiąc kuriozalność sytuacji :). pamiętaj uratowałem twoje 40 USD, a ty fikasz i podziękowania nie widziałem :)

W związku z czym ten njus?

1. Zęby oszczędzić twoje 40 USD

2.Zebu uświadomić ze scrapbox obecnie nie można przenieść na dane innej osoby

3. Żeby po raz kolejny przypomnieć ze warto przeczytać zestawienie pytań co zrobił Veal : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=143531

Edytowane przez MaxPan

Dziwni mnie ten brak pokory u niektórych userów PiO, zadają głupie pytania, na które odpowiedzi padały już setki razy i w sytuacji, gdy ktoś w sposób ironiczny udzieli im sensownej odpowiedzi to robią dissy i bóg wie, co jeszcze. Koobe trochę własnego zaangażowania i czasu na przeszukiwania, a nie buzowania się, gdy ktoś odpowie stosownie do Twoich pytań. Uwierz mi, że pokorą i uczeniem się od starszych nauczysz się więcej niż wojowaniem motyką z osobami, które udzielają Ci odpowiedzi stosownych do Twoich pytań odpowiedzi.

Nie wiem na jakim etapie skończyłeś swoją edukację (stricte systemową), ale jeśli było to liceum, to zapewne nie wiesz, że np. uczelnie wyższe (wbrew pozorom skarbnice wiedzy, której nawet w wyszukiwarkach nie znajdziesz) też nie dają wszelkiej wiedzy i odpowiedzi na pytania jak na dłoni, bo odpowiedni bodziec intelektualny pobudza kreatywność ludzkiego umysłu. Zanim padawan stał się mistrzem nie jeden raz został przytemperowany przez swojego mistrza - przyjmując takie uwagi z pokorą (bez wojowania, jakie przed chwilą zaprezenrowałeś) przynajmniej nie zbłaźnisz się na forum.

wracajać do tematu Scrapebox, dokladnie do scrapeboard, on właśnie otrzymał dzisiaj update harwestera proxy ( na sczeszcie z testerem nie namieszali tak jak w przypadku SB), powiem wam ze działa o wiele lepiej jak wcześniej.Doszły również nowe domyślne źródła wcześnie z nich wychodziło ok 1800 unikalnych proxy, obecnie ok 7 tys z czego po testowaniu ok 2500 scrapeboard oznacza jako Good proxies ( opcja testowania w Google wyłączona), zawsze się przydadzą ale i tak na poważny harwest trzeba mieć swoje źródła lub kupować w proxy-markecie jeśli ktoś nie wie jak pozyskać swoje.

Proxy L1 231 szt https://www.mediafire.com/?d5rlo4063axl5eb

haslo: pio007

Edytowane przez MaxPan

Nowy harvester fajnie wygląda i nawet na defaultowych listach daje lepsze efekty niż poptrzenia wersja. Bardzo podoba mi się nowy sposób filtrowania prędkości proxy i to że duplikaty filtruje z automatu i można wznawiać sprawdzanie. Generalnie pod rozsyłkę spamu idealnie (o harvestingu nie ma co mówić)

Czy tylko mi się wydaje że jest szybszy od poprzedniej wersji ?

@Przemek :D

Na szczęście "tłum" który słucha PR'owych wypocin pewnych grup lub osób i powiela ślepo schematy i te same metody n^2 razy ułatwia nam życie :D

Chodź na piwo :D

Edytowane przez noodly

Zaktualizowałem SB do 1.15.42 i w proxy manager nie ma żadnych przycisków do uruchomienia czy zapisania proxy?

Czy to błąd czy teraz sprawdza się inaczej?

Edytowane przez macet

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Przecież jest button: save i test proxies:)

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!