Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

@it_management

I jak ma się sprawa z listą proxy, bo ta standardowa działa bardzo ociężale.

Ponadto mam jeszcze jedno pytanie - opłaca się zbierać więcej niż 1000 linków na keyword?

Tak sobie oglądam filmy z YouTube i chciałbym od początku jakoś optymalnie wykorzystać to narzędzie.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Czy można w jakiś sposób w tym programie wyłowić np. polskie wordpressy o danym temacie?? W screenach widzę opcję harvester ale pytanie czy działa to w ten sposób.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Czy można w jakiś sposób w tym programie wyłowić np. polskie wordpressy o danym temacie?? W screenach widzę opcję harvester ale pytanie czy działa to w ten sposób.

jeśli dasz typowo polskie słowo w keywords, to masz gwarantowane, że większość "żniw" będą stanowiły WP polskie (sprawdzone). Jeśli natomiast Twoje słówko kluczowe będzie międzynarodowe, to będziesz miał masę adresów z całego świata w danym temacie.

Ponadto mam jeszcze jedno pytanie - opłaca się zbierać więcej niż 1000 linków na keyword?

Wypróbowałem maksymalnie na ponad 14k jednocześnie. Długo to idzie (nawet bardzo), ważne jest szybkie łącze, ale daje radę.

dymna.jpg

jeśli dasz typowo polskie słowo w keywords, to masz gwarantowane, że większość "żniw" będą stanowiły WP polskie (sprawdzone). Jeśli natomiast Twoje słówko kluczowe będzie międzynarodowe, to będziesz miał masę adresów z całego świata w danym temacie.

A jeśli słowo jest i polsko i anglojęzyczne? Czy jest jakaś możliwość do zawężenie do wyszukiwarki np. google.pl

Czy ktoś moze powiedzieć jaka jest skuteczność tego narzędzia?? jeśli chodzi o dodawanie komentarzy do WP??

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

A jeśli słowo jest i polsko i anglojęzyczne? Czy jest jakaś możliwość do zawężenie do wyszukiwarki np. google.pl

jak napisał artur_waw: jest taka możliwość

Czy ktoś moze powiedzieć jaka jest skuteczność tego narzędzia?? jeśli chodzi o dodawanie komentarzy do WP??

wciąż testuję. na stronach "światowych" na razie zadowalająco (warte swojej ceny). pl jeszcze nie miałem potrzeby stosować, więc nie powiem

Edytowane przez początkujący
dymna.jpg

Skuteczność skutecznością, ale z 95-98% WordPressów ma nofollow do tego jeszcze dochodzą wordpressy zabezpieczone, gdzie wpisy nie zostaną dodane, wordpressy moderowane...

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png