Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

Ok dziękuję za informację, bo nie wiedziałem, czy SB będzie próbował dodawać jak leci każdy url do każdego bloga, czy po prostu przeleci raz listę i trzeba będzie zapodać znowu.

Czy sb ma mieszarkę synonimów wbudowaną? Chyba nie :)

Edytowane przez bojownik

czy SB będzie próbował dodawać jak leci każdy url do każdego bloga,

do każdego URL twojej listy AAA będzie próbować dodać jeden URL z listy website

Czy sb ma mieszarkę synonimów wbudowaną? Chyba nie

a czy ja napisałem ze tak? napisałem ze można samemu automatycznie synonimizowac. To synonimizowania automatycznego używa się innych narzędzi.

Ale uczciwie rzecz mówiąc SB już dawno jest w tyłach konkurencji pod względem prostowania, harwestwoania, pracy z listami i td... jest to typowy przykład softu co długo był w czołówce a teraz nie nadarza za konkurencją. A przyczyna tego jest brak abonamentu moim zdaniem.

Edytowane przez MaxPan
  • Like 1

Może i tak kolego, ale ja się zajmuję tylko hobbystycznie pozycjonowaniem własnej strony, nie potrzebne mi wypaśne kombajny :) a ceny za blasty sa na tyle mało konkurencyjne, że postanowiłem sam się tym zając :)

PS. pytałem czy sb ma wbudowaną synonimizację, nie pisałem, że ty tak napisałeś, źle mnie odebrałeś, albo źle się wyraziłem :). Przepraszam jeśli Cie uraziłem.

PS. do synonimizacji angieliskich postów użyłem SpinnerChief.

Edytowane przez bojownik

jak biedzisz postowac przez to proxy wywala cie z hostingu. Jeśli chodzi o API to za każdym razem jak będziesz harwestwoac z tego API proxy zostaną sczytane, proxy zbanowane w proxy market podmieniane na bieżąco, niezależnie od czasu rotacji, ale SB niema opcji podmiany proxy w czasie proxy

Edytowane przez MaxPan

Ok, dziękuję za informację.

@wlamywacz, niestety niektórzy to i czytać ze zrozumieniem nie potrafią...

Mam nadzieję, że to nie o mnie :) bo moje ego by tego nie zniosło :)

PS. doczytałem wszystko z poprzedniej strony, prawie takie same pytania były zadawane.

Wszystko jasne. Ja nie mam VPS-a, więc z vps-a mnie nie wywalą, co najwyżej mogliby mnie z proxymarket usunąć, gdyż jak patrzyłem to regulamin zabrania wysyłki spamu.

Niestety sb nie aktualizuje automatycznie proxy przy postowaniu.

Przepraszam za to, że moje pytania się powtórzyły, temat jest zbyt obszerny, a ja dopiero teraz powoli go ogarniam.

Arnold Schwarzenegeer tez miał kiedys 31 cm w bicepsie.

- jak sie urodził.

Edytowane przez bojownik

a ja moge sie "pochwalic" "zaszczytnym" miejscem na liscie stop spam forum;

Tylko teraz pytanie - proxy zawsze staram sie kilka razy odfiltrowac; moze jednak nie zrobilem tego owego dnia dosc skutecznie?

A moze wlaczenie linkcheckera bez proxy spowodowalo ze zostalem przylapany?