Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam możecie mi polecić jakiegoś darmowego antywirusa na vpsa na którym jest scrapebox no oczywiście żeby też jakoś bardzo nie zamulał serwera kiedyś ktoś na forum polecał antywirka tylko nie mogę znaleźć tego postu będę wdzięczny za odp.

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

Witam,

Mam takie pytanie... Czy macie jakis sposob by wyciagac tylko polskie slowa z keyword scraper? Bo zdarza sie ze trafiaja sie takie typowo po angielsku a przy wiekszej ilosci nie chcial bym usuwac ich recznie.

Slowa zbieram na polskim ip i mam ustawione google.pl+pl w sb

Witam mam uruchomionego scrapeboxa na vpsie i chciałbym tylko wiedzieć czy do sprawdzania linków link checkerem muszę używać proxy? nie chciałbym w głupi sposób stracić kasy no i oczywiście serwera.

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

Witam mam uruchomionego scrapeboxa na vpsie i chciałbym tylko wiedzieć czy do sprawdzania linków link checkerem muszę używać proxy? nie chciałbym w głupi sposób stracić kasy no i oczywiście serwera.
Po co proxy? SB otwiera stronę sprawdza w kodzie czy coś jest i wychodzi, nie dodaje nic i nie pozostawia śladu poza logiem na serwerze ze ktoś być. Edytowane przez cinmar

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dla niedużych zapotrzebowań lepiej sobie pobierać proxy np. ProxyFinderem, są wersje płatne, ale jest i wersja podstawowa za free... W ciągu kilku minut masz do 5k proxy - wrzucić je w SB (nawet na lokalu) i po godzince ma się jakieś od 50 do 200 dobrych publicznych proxy, który doskonale nadają się do harvestovania itp. ;)