Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, ms27 napisał:

Gdzie mogę tanio kupić scrapebox ? poleci ktoś 

14 godzin temu, ms27 napisał:

Gdzie mogę kupić zenonposter?

Może  trochę samodzielności ?

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...

Witajcie ponownie.

Buduję swoją piramidę powoli i mam problem z SB. Nie wiem czy porblem jest w linkach, programie czy gdzieś indziej. W związku z tym mam pytanie do Was.

Czy ilość wątków ustawionych w tym programie ma wpływ na to czy link się doda czy nie ? Znalazłem mega bazę do testów gdzie jest ponad 200k linków. Puściłem i sukcesów 3k. Sprawdzam później link checkerem i wynik dał 0 sukcesów. Błedy 5xx bądź nie znaleziono. Gdzie może być problem ?

Cytat

Czy ilość wątków ustawionych w tym programie ma wpływ na to czy link się doda czy nie ?

Tak

Cytat

? Znalazłem mega bazę do testów gdzie jest ponad 200k linków. Puściłem i sukcesów 3k. Sprawdzam później link checkerem i wynik dał 0 sukcesów. Błedy 5xx bądź nie znaleziono. Gdzie może być problem ?

W bazie, w proxy, w captcha inne. Skalnej kuli nie mamy, ale na 99% to pierwsze.

Edytowane przez MaxPan

• 1 miesiąc temu...

@s_matysik gra i buczy już? Uruchomiłem teraz dla sprawdzenia i połączenie z licencją działa, wersja 2.0.0.114

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

@Rainmaster dzięki za info. U mnie nadal jest ten błąd, więc chyba jakiś błąd lokalny, ale dziwne bo do dziś codziennie działało bez problemu.

• Like 1

• 5 miesięcy temu...