Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem z tymi RSS - niezależnie czy korzystam z SC czy ze strony https://www.rssmix.com/ to i tak zamiast polskich znaków mam same krzaki.

Da się coś na to zaradzić czy po prostu te narzędzia nie są przystosowane do naszego języka?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Że niby nie przemienia Ci polskich znaków? ż->z, ć->c itp ? Powinno automatycznie to zrobić w rssmix. Ja nigdy z tym nie miałem problemów.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy jest jakieś narzędzie w Scrapeboxie służące do odfiltrowania stron po frazie np. wpisuję xxx żeby to powyrzucać jakoś??

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Chodzi mu chyba o to, że jeśli w adresie z listy zawiera się słowo "xxx" to żeby takie adresy z listy usunąć.

W SB takiego narzędzia chyba nie ma (zaznaczam chyba, gdyż używam go od 2 dni).

Ale napisanie takiego skryptu do filtrowania w php chociażby, to 5 min, napiszesz raz i masz na cały czas !!!

Chodzi mu chyba o to, że jeśli w adresie z listy zawiera się słowo "xxx" to żeby takie adresy z listy usunąć.

W SB takiego narzędzia chyba nie ma (zaznaczam chyba, gdyż używam go od 2 dni).

Ale napisanie takiego skryptu do filtrowania w php chociażby, to 5 min, napiszesz raz i masz na cały czas ;)

Tak dokładnie o to mi chodziło :) z adresu żeby szukał frazy których nie chcę np. laski, xxx i takie tam.

Jestem zainteresowany kupnem tego softu. Mam do was pytania:

1. Program umieszcza na blogach/forach nasz tekst ?

2. Będę chciał pozycjonować na amerykańskim rynku niszowe frazy, jak bardzo jest mi w stanie pomoc ta aplikacja ?

3. Czy używanie programu jest legalne ?

1. dokładnie tak

2. wydaje mi się, że może być bardzo pomocna

3. to zależy co będziesz tym robił... jak będziesz spamował...

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Ja mam takie pytanie - dopadłem na jakimś forum taką listę słów:

https://www.sil.org/linguistics/wordlists/e...ist/wordsEn.txt

Czy jest sens wrzucić to jako KeyWords do SB i ewentualnie jeszcze dołożyć słów na podstawie sugestii Google?

Patrząc na ilość to mi chyba zajmie miesiąc czasu szukanie Wordpressów na takiej bazie słów.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Nie ma sensu. Ogromną ilość zebranych w ten sposób linków odrzucisz bo się będzie powtarzać.

Bazy robi się wg tematyki a słowa kluczowe wybieraj na tyle różne aby nie odsiewać 90% zebranej bazy ze względu na powtórzenia.

Po prostu szkoda Twojego czasu, krótko to nie trwa.

...

chyba, że się pozycjonuje stronę z polską treścią wtedy taka lista jest dobra. Na forum BHW również ona krąży.

I co wy tym softem zamieszczacie? Maly opis strony czy taki mini art na temat frazy +link z anchorem. A moze "blablabal wejdz na fraza" tongue.gif

Ja tylko dodaje linki w treści na blogach, które automatycznie akceptują wpisy.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)