Skocz do zawartości

Scrapebox v 1.0 - 2.0

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

To jest roche jak z kokaina. Jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial o co chodzi.

Zaoszczedzisz sobie czas na harvastowaniu, na sprawdzaniu pr, na sprawdzaniu linkow, na postowaniu!!!

Czas tych i innych operacji zmaleje ci o 500-1000 procent- czyli nawet z dziesiec razy szybciej.

Odejdzie upierdliwe harvestowanie proxy i testowanie ktore czesto zajmuje dziesiatki minut.

Wlaczasz SB i jedziesz zaadnego zostawiania serera/komputera zeby cos przemielil (no chyba ze masz liste setek tysiecy urli)

Tak wiec ezomaniak zamow sobie i zobaczysz ile frustracji sobie zaoszczedzisz.

Ponizej link ktory jest linkiem afiliacyjnym, ale wierz mi nie polecalbym scierwa i zaryzykowalbym stwierdzeznie, ze to dzieki wydajnosci tych prywatnych proxy wbilem sie na 1 strone w konkursie:

www.yourprivateproxy.com/

Edytowane przez ebinx

Yourprivateproxy jest niezłe i w przypadku scrapeboxa się sprawdza, ale gdy próbowałem do innych softów użyć to niestety nie do końca się sprawdzało. Tam więcej działań soft wykonuje niż w przypadku scrapeboksa i fakt, że serwery są w usa i stosunkowy duży czas na łączenie powodował, że w tym przypadku się nie sprawdzało. Chyba że ktoś je używa z usa :)

Ale rzecz jasna mogę się mylić w ocenie, choć doświadczenia były jak wyżej.

ja jeszcze zapytam o ilość, ile takich prywatnych proxy mieć, żeby sobie podziałać, wiem, że w przypadku "poważnych" działań to się opłaca, ale jakie jest przełożenie na zwykłego usera?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

witam. mam takie pytanie. otoz jak SB wyciagnac liste wszystkich zaindeksowanych podstron z mojej strony? bo probowalem dac site:www.mojastrona.pl ale sciaga mi tylko kilkanascie linkow...

aha i drugie pytanie. jesli mam nowa powstala stronke to jak zrobic by google szybko ja zaindeksowalo? ;) bo zrobilem ja z tydzien temu ale w G dalej jej nie ma. Czy po prostu linkowac powoli do niej czy pingowac? czy co ;d

pozdrawiam

aha i drugie pytanie. jesli mam nowa powstala stronke to jak zrobic by google szybko ja zaindeksowalo? ;) bo zrobilem ja z tydzien temu ale w G dalej jej nie ma. Czy po prostu linkowac powoli do niej czy pingowac? czy co ;d

Mógłbyś nie spamować tematu o SB?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Cena z kosmosu, poza tym to nie jest miejsce do sprzedawania swoich baz ani ich reklamowania [takie moje zdanie]..

A wracając do SB to dziś zauważyłem, że chyba rzeczywiście spadła nieco skuteczność komentowania. Wcześniej wystarczyło kilkaset tysięcy linków i strona była już w Topie. 3 dni temu puściłem na świeżą domenę i.. nawet jeszvze nie zindeksowana..