Skocz do zawartości

Google Mapa - poziom widoczności

alcon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w jaki sposób poprawić widoczność wizytówki na Google Mapie ?

Same opinie czy aktualizacje zdjęć nie do końca pomagają uzyskać wyższy poziom widoczności.

Jak przeskoczyć lub co wykonać żeby ze zbliżenia 16 przejść na 15, tak żeby wizytówka lokalnie była bardziej widoczna ?

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam ?

Wiele rzeczy:

* NAPy

* opinie

* gwiazdki

* wiek domeny w wizytówce

* informacje w wizytówce

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 miesiące temu...
7 godzin temu, AutoSurf napisał:

Na fiverr widziałem takie sposoby ale nie wiem czy to na pewno dobrze działa. Stworzą kilka tyś. cytatów z map google dla pozycjonowania lokalnego biznesu.

ja widziałem jak bana dostajesz za spamowanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

1 godzinę temu, zgred napisał:

ja widziałem jak bana dostajesz za spamowanie.

Jesteś draniem minęło dopiero 10 godzin a ty już odrzucasz potencjał Autoserwera ;) 

:D

comment_iRNQgI2XkLKEWq2VtS4XZ2sBwqMlHSJ3

Edytowane przez Herkules
  • Haha 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@MaxPan czy @Herkules też podpada pod regulamin? ;) hahaha

14 godzin temu, AutoSurf napisał:

@zgred Więcej napisałeś postów czepiając się o wszystko niż ja ogółem. Nie dziwie się że jest tu tak mało nowych użytkowników jak od razu tak do nich skaczecie.

Bo pisałeś bez sensu i widać, że zbierasz posty do stopki i linka. Wyluzuj faworki.

• Thanks 1
  • Haha 1

• 5 miesięcy temu...

Macie jakiś sposób na to by Wasi klienci fatygowali się by wystawić Wam opinie? Sami z siebie to przeważnie chyba wystawiają jak ich coś wkurzy i chcą nam zaszkodzić. Czyli te małogwiazdkowe. Czy się mylę?

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Teraz, Dębica napisał:

Macie jakiś sposób na to by Wasi klienci fatygowali się by wystawić Wam opinie?

Trzeba ich prosić od razu i wytłumaczyć dlaczego to ważne. Generalnie faktycznie odpalają jak coś pójdzie nie tak co widać w rożnych opiniach. Klient niezadowolony ma chęć, a dopieszczony niestety nie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

2 godziny temu, Dębica napisał:

Macie jakiś sposób na to by Wasi klienci fatygowali się by wystawić Wam opinie?

Nie radzę nakłąniać klientów do wystawiania opinii w mapach google. Ludzie są różni często złośliwi i wystawiają złe, bo tak. Jeśli masz sklep lub stronę to zadbaj aby na twojej stronie wystawiali opinie gdzie masz nad tym kontrolę. Od czasu do czasu sam możesz przecież sobie wystawić. :)  

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jeden mój klient wydrukował plakaty, co jakiś czas wśród klientów, którzy dodali opinie rozdaje jakieś rzeczy albo przedłużenie usługi. Opinii ma kilkaset.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/