Skocz do zawartości

Nie indeksuje jednej zakładki/strony w googlu

phillix

Rekomendowane odpowiedzi

@phillix Może kwestia softu. Na moim CMSie nie puszcza emoji kolorowych i niektórych czarno białych. Mogę sobie wklejać, encją, kodem a i tak wycina mi to. W/g deweloperów działa i ma mi wystarczyć to co mam.

Sprawdź czy wstawia emoji w kod strony?

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

@Pysio wstawia, ale tylko ikonkę telefonu i w kodzie jest kolorowa :D I na tej ikonce się kończy. Nawet 'ptaczka' czarno-białego nie chce dodać już Na razie to zostawiam, zobaczę za kilka dni czy coś pójdzie, ale obawiam się, że nie, bo nawet na WP jak chcę to edytować to wywala wszystkie ikonki oprócz tego telefonu.

Zrozumcie, że emoji w wynikach to bonus - Google nie musi tego pokazywać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności