Skocz do zawartości

Nowy tematyczny mini.otwarty

pkruk.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania poważnych wpisów, gdyż będą skrzętnie moderowane.

Tematyka tylko i wyłącznie edukacyjna włączywszy wszelkiego rodzaju szkoły, szkolenia, kursy i firmy mające związek z nabywaniem wiedzy i doświadczenia ;)

Katalog ma sporo ulepszeń w porównaniu do standardowego mini.otwartego - można poczytać o nich w tym wątku

Jeśli się komuś spodoba i chciałby mieć podobny to w powyższym wątku jest link do ściągnięcia takiej modyfikacji + podgląd jak wygląda katalog odrazu po zainstalowaniu.

Tak sobie wymyśliłem :D

www.wedan.pl

Zapraszam chętnych do dodawania.

Pozdrawiam

Pawel

pkruk.com zrobiłeś kolejny fajny katalog stron!

;)

Życzę szybkiej indeksacji.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

pkruk.com zrobiłeś kolejny fajny katalog stron!

;)

Życzę szybkiej indeksacji.

Dzieki Martin. Kleks dodany ;)

Tak korzystajac jeszcze z okazji. Naprawde mam zamiar gromadzic jakas spolecznosc predzej czy pozniej (i nie pisze tutaj o spamie) a katalogi sa dobrymi podwalinami tego aby nawiazac jakies kontakty. Wiem to chociazby po postawieniu Katalogu Kobiecego gdzie ludzie pisza, polecaja, chca sie reklamowac, zadaja pytania itp.

Dlatego uprzedzam, ze stronki z podaniem maila, ktory prowadzi donikad typu katalog@sanuk.pl beda skutecznie usuwane. I takie konta, ktore predzej czy pozniej odesla Mailer-Deamonem info o nieistnieniu adresu email rowniez.

pozdrawiam

Pawel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności