Skocz do zawartości

[ocena] Darmowe Programy

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Proszę o ocenę i rady na temat mojej nowej strony dostarczającej darmowe pliki :)

Oczekuje porad dotyczących estetyki, układu reklam (szczególnie na stronach plików) i innych cennych rad :) Strona wymaga dopracowania ale ja już nie dostrzegam szczegółów po tylu godzinach :/ W więszości miejsc jest Valid... ale coś się znajdzie na pewno;p

https://www.pobieram.net/

pobieram.png

Z góry dziekuje :*

Tak pomijając wszystko inne, to miałbym pewne opory przed chwaleniem się ile czasu zajmuje wykonywanie zapytań SQL u mnie - może jestem paranoikiem, ale dla mnie to trochę niepotrzebne... Do merytoryki strony nie wnosi też absolutnie niczego. Stronka taka sobie, może dobra jak ktoś nie umie googlać, ewidentnie nie jestem targetem :-)

Query to pozostałość po procesie tworzenia:) Już nie ma.

Co do grupy docelowej. Przeanalizowałem popularność innych serwisów o podobnej tematyce i jestem przekonany, że strona na siebie zarobi. Nie ukrywam, że celem strony jest głównie dochód wyświetlanie reklam.

Gdy okryłem internet często korzystałem z podobnych stron :) A ludzi młodych jest zawsze pod dostatkiem. Sam poznałem Google po roku ;p

Strona tworzona była na wzór popularnych serwisów 2.0 i z założenia miała być jak najprostsza więc fajerwerków tutaj się raczej nie znajdzie.

Na dniach dojdą komentarze moderowane. Google lubi jak pojawi się czasem nowa treść na podstronie :)

Jakieś rady odnośnie SEO ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności