Skocz do zawartości

Koniec dat kopii strony?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

dziś mamy poniedziałek 11.12.2006 r. i wielki G. pokazuje wszystko po staremu z datą itp.

(przynajmniej u mnie) :-)

a na marginesie

zastanawia mnie to Wasze rozgorączkowanie tym co wyprawia ostatnimi czasy wielki G.

i roztrząsanie wszelkich "anomalii" w jego działaniu

ja jestem o wiele spokojniejszy i wszystkie ostatnie "anomalie" w działaniu oznaczają,

że wielki G. coś kombinuje, a jak skończy wyniki tego zobaczymy wszyscy w wynikach :-)

takie jest moje zdanie

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

obserwowanie anomalii może umożliwić przewidywanie skutków jak taka sytuacja siepowtórzy, pomaga w domyslaniu sie jak działa algorytm, co sie zmieniło...

to nei rozgorączkowanie :)_

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Witam!

dziś mamy poniedziałek 11.12.2006 r. i wielki G. pokazuje wszystko po staremu z datą itp.

(przynajmniej u mnie) :-)

a na marginesie

zastanawia mnie to Wasze rozgorączkowanie tym co wyprawia ostatnimi czasy wielki G.

i roztrząsanie wszelkich "anomalii" w jego działaniu

ja jestem o wiele spokojniejszy i wszystkie ostatnie "anomalie" w działaniu oznaczają,

że wielki G. coś kombinuje, a jak skończy wyniki tego zobaczymy wszyscy w wynikach :-)

takie jest moje zdanie

pozdrawiam

ad :-)

dokładnie coś się tam miesza, u mnie g toolbar pokazuje stare(poprzednie PR) na zmianę z aktualnym i tak na zmianę z toolbarem webseo :peace: się wymieniają

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności