Skocz do zawartości

Ile mogą "potrwać" koreańskie reklamy na stronie?

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś (dłuższego) czasu na jednej z anglojęzycznych stron mam koreańskie reklamy (mimo, że stronę oglądam z polskiego IP), zdjąłem całkowicie reklamy na prawie tydzień, wczoraj wrzucilem i ... super pojawyły się angielskie reklamy (czyli tak jako powinno być tj. dopasowane do treści strony, bo strona jest po angielsku nie ma na niej ani slowa po koreańsku)

niestety dzis znowu są reklamy po koreańsku ;)

ile taki stan może trwać?

A nie zagladales wczesniej na inne storny z koreanskimi reklamami?

nie :-) - bardzo słabo znam koreański :)

Albo masz w przegladarce jako jeden z jezykow ustawiony koreanski?

tylko angielski

PS. Jakis link?

linków z założenia nie podaję, zresztą - akurat w tym przypadku ze strony nic się nie wywnioskuje, sądziłem, że może ktoś już miał wcześniej przez dłuższy czas reklamy w innym języku niż strona i znalazł przyczynę

A nie zagladales wczesniej na inne storny z koreanskimi reklamami?

nie :-) - bardzo słabo znam koreański :D

No ale nie pytam o tresc, tylko reklamy :D Ja czesto widze koreanskie reklamy na stronach o taekwondo :)

PS. Jakis link?

linków z założenia nie podaję, zresztą - akurat w tym przypadku ze strony nic się nie wywnioskuje, sądziłem, że może ktoś już miał wcześniej przez dłuższy czas reklamy w innym języku niż strona i znalazł przyczynę

No to coz mamy zrobic, jesli nie mozna sprawdzic czy wina w wyswietlaniu takich reklam nie lezy w samej stornie lub oinkach do niej?

Ew. moze problem wynika z zagranicznego proxy.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności