Skocz do zawartości

Jak kupowac zagraniczne linki zeby mne nie oszukali

Rekomendowane odpowiedzi

jak moge zprawdzac prawdziwa wartosc linka jak to kotrolowac.

jak ocenic wartosc linka do kupienia w dolarach

na jednym z amerykanskim frum spotkalem sie z opinia ze kupowanie pojedynczego linka na stronie z pr 8 nie bedzie w pelni power full jezeli nie bede mial wiecej linkow z pr 8 przy zalozeniu ze najwieksze pr linkow jest 5

z głową tak jak polskie

jak moge zprawdzac prawdziwa wartosc linka jak to kotrolowac.

o wartości linków było już a kontrolować można sprawdzając dostępność witryny (jej bezawaryjność) a swój link tam umieszczony programami

jak ocenic wartosc linka do kupienia w dolarach

kryteria oceny są podobne ale ceny znacznie wyższe

na jednym z amerykanskim frum spotkalem sie z opinia ze kupowanie pojedynczego linka na stronie z pr 8 nie bedzie w pelni power full jezeli nie bede mial wiecej linkow z pr 8 przy zalozeniu ze najwieksze pr linkow jest 5

ten kto tak napisał chyba sam handluje linkami ;) i pewnie chce rozpocząć sprzedaż pakietów hehehe

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

z głową tak jak polskie

czy moglbys bardziej dokladnie - zdaje sobie sprawez ze tak samo jak polskie ale tez nie wiem jak glowa kupowac polskie

o wartości linków było już a kontrolować można sprawdzając dostępność witryny (jej bezawaryjność) a swój link tam umieszczony programami

czy mozesz mi podac linka do tematu gdzie bylo o wartosci linka i jakimi programami ?

kryteria oceny są podobne ale ceny znacznie wyższe

niestety tez niewiem jakie sa kryteria do kupowania polskiech linkow czy moglbys jasniej

czy moglbys bardziej dokladnie - zdaje sobie sprawez ze tak samo jak polskie ale tez nie wiem jak glowa kupowac polskie

zachowując podstawy ostrożności - nie kupujesz płacąc np. za rok z góry, sprawdzając opinie o sprzedającym u innych etc, etc. (mysleć , mysleć , mysleć - to nie boli)

czy mozesz mi podac linka do tematu gdzie bylo o wartosci linka i jakimi programami ?

https://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X...ite&spell=1

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ba...checker&lr=

a o wartości linków było już na PiO mnóstwo napisane

niestety tez niewiem jakie sa kryteria do kupowania polskiech linkow czy moglbys jasniej

najprostszym kryterium jest stosunek linków przychodzących do wychodzących im mniej tych ostatnich tym wyższa ich cena i wyższa wartość.

P.S.

siedząc w czikagowie powinieneś mieś większe rozeznanie w hamerykańskim rynku ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kupowanie linków to trudne zadanie, nie oczekuj, że ktoś zdradzi Ci sekret na złoty środek ze 100% gwarancją skuteczności. Musisz liczyć się z nauką na własnych błędach.

Co do linku z PR8 - daj sobie z tym spokój. Znajdź lepiej 10 dobrej jakości linków z powiązanych tematycznie witryn (o ile ta z PR8 taką nie jest :))

Niestety, nie istnieje instytucja 'rzeczoznawcy linków', więc sam musisz ocenić ile dany link jest warty dla Ciebie. Poniżej lista kryteriów, które radziłbym rozważyć przy takiej ocenie:

- liczba i jakość linków przychodzących,

- liczba i jakość linków wychodzących,

- 'user experience' - szata graficzna, nawigacja, architektura, domena, adresowanie,

- powiązanie tematyczne,

- GeoPR,

- częstotliwość wizyt robotów,

- położenie linku na stronie,

- indeksacja strony i linków - przekierowania, no follow, disallow.

Przeanalizowanie wyżej wymienionych powinno wystarczyć do podjęcia dobrej decyzji.

Więcej szczegółów możesz znaleźć tutaj: jak kupować linki zagraniczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności