Skocz do zawartości

Obsługa płatności w otwarty.pl mini

Rekomendowane odpowiedzi

Udało mi się z tą instrukcją - działają płatności:-] Przyjazny Katalog Stron
To taki żart? Po pierwsze po wejściu do katalogu nie ma żadnych informacji, że katalog płatny, dopiero w szczegółach, po drugie 6zł za wpis w nie za indeksowanym katalogu, nawet Onet.pl wydaje się być tańszy. Po trzecie piszesz, że działa... i ja mam w to uwierzyć jeśli jeszcze nie podałem kodu, a dostaję informację:
Podaj prawidłowy kod zakupiony SMSem

blad

..i mam zaryzykować pieniądze?

Już nie chodzi o kwotę itp. Twój katalog możesz nawet dać sobie nawet 20zł, ale nie wprowadzaj innych w błąd, że wszystko działa.

Mar.

Sprawdź dlaczego wyświetla się błąd, podejrzewam, że jest to wina walidacji formularza (waliduje się przy wczytaniu, strony, a nie po wysłaniu formularza), poza tym warto pozmieniać na tej stronie kodowanie polskich znaków diakrytycznych, bo trochę dziwnie wyglądają "krzaczki" na stronie, gdzie dodaje się wpis (jak robiłeś to w notatniku, możesz przekonwertować sobie znaki - chociażby tym konwerterem: https://www.kurshtml.boo.pl/generatory/win2iso.html).

6,10zł, to według mnie za duża kwota jak na świeży, standardowy katalog, ale to tylko moja uwaga. Ja np. w swoim proponuję wpisy za 2,44zł, bo chodziło mi o bardziej wartościowe wpisy, a kasy nie nastawienie się na "kokosy" ;-). Dzięki drobnej opłacie pozbyłem się mnóstwa spamu.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dziękuję za cenne uwagi i pragnę poinformować, że to nie był żart:-(

próbuję coś zrobić, najprawdopodobniej "błądzę" ale jak ktoś może pomóc to niech pomoże

wiele osób jest zainteresowanych obsługą płatności w swoich katalogach ale nikt wcześniej nie udostępnił działającego kodu do tej modyfikacji

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 5 miesięcy temu...

Potwierdzam że ten skrypt działa na wersji 2.0, ale mam kilka małych trudności.

Po pierwsze to jest ten błąd który jest opisany wyżej. nie powoduje on problemów przy dodawaniu kodu sms.

Inny problem i trochę poważniejszy jest z dodawaniem zmodyfikowanych wpisów.

Dokładnie chodzi o to że gdy chcę coś dopisać lub zmienić opis strony lub słowa kluczowe to po dodaniu kodu i zatwierdzeniu wpisu, skrypt wysyła formularz z pobranymi danymi z meta tagów, bez żadnych zmian.

Gdzie może być problem ?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Polecam zapoznanie się z modyfikacjami skryptu na demo.melma.pl. Spośród wielu zmian (między innymi: zmiana szablonów graficznych, dodane konta administratorów/moderatorów, zarządzanie komentarzami do wpisów...) jest także zaimplementowana funkcja kodów Premium SMS.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

płatne boksy reklamowe tzn jak cos takiego zrobic ;D gdzie ewentualnie znajdę jakieś sugestie

AdTaily?

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 8 lat później...

Sądząc po tym, że ostatni post był 8 lat temu nie sądzę by to zrobił autor oprogramowania, więc jeśli masz otwarty kod PHP to Możesz sobie integrować dozwoli....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności