Skocz do zawartości

[prywata] Listowanie artykułów na stronie

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem właśnie w trakcie pracy nad pewną stroną, ale mam zagwozdkę jak zrobić listowanie artykułów, aby było wygodniej je przeglądać. Może Wy mi pomożecie :)

Sposób pierwszy:

W menu klikasz Recenzje, później na nowej stronie wybierasz dział, np. Monitory, teraz z nowej strony wybierasz interesującą Cię recenzję (np. Mirai BG1212), klikasz i czytasz.

Sposób drugi:

W menu klikasz Recenzje, i od razu wyświetla Ci się lista wszystkich recenzji ułożona alfabetycznie z przedrostkami (Np. Monitor: Mirai LSDFSF55, Monitor: LG 6446, Płyta główna: Asus DFSF7, Płyta główna: Asrcok 4554).

Który sposób wg. Was będzie wygodniejszy?

Pozdrawiam,

Hubert

Dla mnie drugi. Zalezy takze od sposobu wykonania.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

To zależy, jeśli planujesz rozbudowę strony i pojawi się na niej wiele recenzji w wielu działach, w moim przekonaniu lepiej byłoby zrobić listę działów i dopiero po wybraniu działu listę recenzji.

Do tego gdyby pod każdą recenzją pojawiało się kilka odnośników do innych recenzji albo nawet innych działów na stronie, byłoby super. Coś w stylu: polecamy także: albo podobny sprzęt:.

Jak wspomniał już GEGE - ważne jest wykonanie strony, a właściwie ilość, raz: ilość działów; dwa: ilość recenzji. Co innego dwa działy i trzy recenzje, co innego dużo większy rząd wielkości. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Dla mnie pierwszy sposób jest wygodniejszy, szybciej poprzez zawężenie obszaru wyszukiwania znajduję recenzję i nie muszę przeglądać rzeczy mnie nie interesujących.

Pomyśl nad wyszukiwarką dla recenzji.

Jeśli to sklep to po prostu dodaj je do karty produktu.

Pozdrawiam

Paweł

Jedno i drugie. Jak kliknę recenzje mam dostać listę np. ostatnich recenzji, a gdzieś w nawigacji opcję przejścia do kategorii.

Ciekawa rzecz - zaczynać od wyszukiwarki...

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności