Skocz do zawartości

Błędy w GSearch Console. To Java Script?

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę mi pomóc, GSC wskazuje na błędy typu noindex, (pętla przekierowań, błędy serwera) faktycznie  po wpisaniu site:domena.com/produkty/ nie ma strony, chociaż informuje, że zindeksował ją 29.06.2020. Czy jest to spowodowane java script, tym, że Google nie "widział" wcześniej niczego interesującego, teraz każdy nowy produkt, który nie ma opinii, ani komentarzy nie będzie widziany? Postępuje tak, bo teksty w witrynie opierają się na js? Co w takiej sytuacji zrobić? Sprawdzałem prędkość ładowania się strony- na komputery ujdzie, w zaleceniach jest usunąć pewne skrypty, ale jak- przecież nie chat z klientem, przecież nie Analitics. Przy pomocy chrome dev toot sprawdzałem, czy poszczególne pliki są skompresowane - gzip, próbowałem  tym narzędziem technicalseo.com/tools/fetch-render/ Problemy, widaje się, w tym przypadku są z java scriptem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności