Skocz do zawartości

sklep internetowy

bogdansenator

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli można jako odbiorca (klientka):

- za bardzo drażniący ten pomarańcz

- niewyraźnie miniatury, zdjęcia są fatalnej jakości i to zniechęciło mnie do robienia zakupów w tym sklepie

- zaloguj/zarejestruj się jest moim zdaniem za mało widoczne

- "Nie zwlekaj, czas biegnie..." - dzięki za przypomnienie :) hmm mnie to podłamało, a nie zmobilizowało do kupienia kremu przeciwzmarszczkowego pod oczy

Ale tak ogólnie to podoba mi się :(

Pod FF rozjechane kodowanie w opisach produktów.

Brak polityki prywatności.

Wypisanie z newslettera - a gdzie można się wpisać? :)

Tylko 1 bestseller?

Warto zobaczyć: puste - jeśli nic się nie pokazuje lepiej z tego zrezygnować.

Mała ilość produktów, jeśli jest mały asortyment to nie pokazuj przy kategoriach ich ilości.

Brak danych teleadreowych, albo nie znalazłem

Kontakt do nas: otwiera się email z adresem innym niż domena sklepu - mało profesjonalnie to wyglada.

Przy okazji pytanie do osób pozycjonujących:

Jak taki link: "https://www.cosmeticsnatural.com/do-w%C2%B3os%C3%B3w-c-73.html", zapewne miał być przyjazny ma się do pozycjonowania.

Przy dużym napływie nowych sklepów i w ogóle sklepów, powinieneś raczej postarać się o coś znacznie ciekawszego. Jest to typowy sklep, jakich bardzo dużo w sieci, niczym się nie wyróżniający. Zainwestuj w dobrą grafę bo sam silnik sklepu jest OK.

Układ modułów do przyjęcia z małymi poprawkami:

- panel logowania powinien być dostępny na stronie głównej

- wybór języka: standard to prawy górny róg (max najwyżej)

@ masterplaster - daj nowy wątek na forum bo zaraz nie będzie wiadomo do kogo kto pisze, a post edytuj i usuń adres witryny.

I assume you are a woman...

Ładnie witasz 50% potencjalnych klientów. Ogólnie to ten tekst powitalny jak na mój gust jest napisany w zbyt potocznym angielskim, brzmi trochę śmiesznie i trąci amatorszczyzną rodem z bazaru np. to:

Your partner will definitely notice that, and if you don’t have him yet, then this time you will shine in every man’s eyes…

Pomijając fakt, że cały czas zwracasz się do kobiety (chyba ;) ), sam tekst jest trochę śmieszny, przypomniasz biednymi niewiastom że nie mają faceta. Ja bym się nie odważył :D a na pewno nie przed zakupem

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Witaj radopolo, dziekuje za opinie. Nie wiedzialem, ze mezczyzni to okolo 50% klientow sklepow kosmetycznych,natomiast inaczej kochajacych nie odwazylem sie powitac. Jezeli mozesz to podaj bardziej literacka forme identycznego tekstu ktory dla Ciebie jest potoczny. Dla mnie zadna kobieta nie jest biedna tak przed jak i po. Tym ,ktore nie maja partnera staram sie dac nadzieje. Podobno do odwaznych swiat nalezy. Tak naprawde ten tekst ma wzbudzic lekkie emocje, dopuszczam nawet nieco negatywne. Wg. mnie emocje wplywaja pozytywnie na pamiec np. o tym sklepie. Tekst niedlugo zostanie zmienony na bardziej "profesjonalny".

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Nie wiedzialem, ze mezczyzni to okolo 50% klientow sklepow kosmetycznych

Nie wiem czy 50% to był czysty strzał, natomiast faktem jest że jakiś procent Twoich klientów to będą mężczyźni. Co do "profesjonalizmu" to obejrzyć 10-20 stron swojej konkurencji i sprawdź jak to wygląda u nich. Moim zdaniem tracenie miejsca na te dywagacje które tam są nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale tak jak mówię podpatrz konkurencję. Dobre rozwiązania już funkcjonują wystarczy je zastosować.

np. www.perfumania.com - pierwsza z brzegu. Widzisz różnicę prawda?

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Pod FF rozjechane kodowanie w opisach produktów.

Brak polityki prywatności.

Wypisanie z newslettera - a gdzie można się wpisać? :)

Tylko 1 bestseller?

Warto zobaczyć: puste - jeśli nic się nie pokazuje lepiej z tego zrezygnować.

Mała ilość produktów, jeśli jest mały asortyment to nie pokazuj przy kategoriach ich ilości.

Brak danych teleadreowych, albo nie znalazłem

Kontakt do nas: otwiera się email z adresem innym niż domena sklepu - mało profesjonalnie to wyglada.

Przy okazji pytanie do osób pozycjonujących:

Jak taki link: "https://www.cosmeticsnatural.com/do-w%C2%B3os%C3%B3w-c-73.html", zapewne miał być przyjazny ma się do pozycjonowania.

Przy dużym napływie nowych sklepów i w ogóle sklepów, powinieneś raczej postarać się o coś znacznie ciekawszego. Jest to typowy sklep, jakich bardzo dużo w sieci, niczym się nie wyróżniający. Zainwestuj w dobrą grafę bo sam silnik sklepu jest OK.

Układ modułów do przyjęcia z małymi poprawkami:

- panel logowania powinien być dostępny na stronie głównej

- wybór języka: standard to prawy górny róg (max najwyżej

Witam, wpis do newslettera po zalogowaniu, polityka prywatnosci, warto zobaczyc do uzupelnienia(brak odpowiednich materialow, sklep jest"mlody"). Logowanie, telefon lewy gorny rog. Wlasciwy e-mail atw.cosmetics@yahoo.com byl blokowany na serwerze, teraz pozmianie serwera (12.12.06) wroce do niego. Rozjechane kody to efekt przenoszenia bazy, na przyjazne linki nie pozwalal serwer, dlatego zmiana. Grafika, oprogramownie sklepu to Zen Cart i to narzuca pewne ograniczenia. Dziekuje za opinie.

Nie wiedzialem, ze mezczyzni to okolo 50% klientow sklepow kosmetycznych

Nie wiem czy 50% to był czysty strzał, natomiast faktem jest że jakiś procent Twoich klientów to będą mężczyźni. Co do "profesjonalizmu" to obejrzyć 10-20 stron swojej konkurencji i sprawdź jak to wygląda u nich. Moim zdaniem tracenie miejsca na te dywagacje które tam są nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale tak jak mówię podpatrz konkurencję. Dobre rozwiązania już funkcjonują wystarczy je zastosować.

np. www.perfumania.com - pierwsza z brzegu. Widzisz różnicę prawda?

Pozdr,

Radek

Witam,dzieki za pozdrowienia.To nie strzal a raczej niewypal, mezczyzni stanowia niespelna 1% odwiedzajacych sklepy z damskimi kosmetykami. Widze roznice miedzy moim sklepem a tym ktory pokazales. Natomiast ty nie zauwazyles, ze moj slep to Zen Cart (masowka), a perfumania robiona jest na zamowienie. Roznica jak miedzy punto a bmw. Punto coprawda mozna podrasowac, zrobic tunning ale dalej to bedzie punto. Dziekuje za opinie.

Po co w sklepie reklamy AdSense? To strona robiona dla reklam, czy sklep, który ma sprzedawać? One zabierają bardzo cenną przestrzeń, którą możnaby o wiele lepiej wykorzystać...

Witam,czy mozesz podac kilka przkladow, w tym celu poddalem sklep ocenie. Z gory dziekuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności