Skocz do zawartości

AdSense - jak wywołać reklamy...

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam sobie forum www.pz.icx.pl/forum no i jest tam sporo tematów :-) Pod każdą z pierwszych odpowiedzi jest umieszczony pojedyńczy banner google. I teraz pytanko: mimo, iż na stronach jest dość sporo treści, do tego dochodzą linki w tabelce przyjaciele, to reklamy są raczej nie związane z tematem, (czasami są, np. dział delphi), no i bardzo często jest to tylko 1-2 reklama(y)...

Tutaj na forum widzę praktycznie za każdym razem 4 reklamy.. mało kiedy jest charytatywnie..

Michał, jak to zrobić ? Wiem, że masz sporo treści, itp. itd.. ale starałem się dać alty z tekstem, sigę (piszę dużo postów) zrobiłem w formie "kawału z dużą ilością kluczowych".... (nick zYm3N).. no i chwilowo nie mam dalszych pomysłów :lol:

jak oszukać mediapartnersgoogle ? Podsuwać mu lewą stronę ? :-)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności