Skocz do zawartości

Tanie domeny w AZ

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

przedłużenie jak wszędzie.

eeetam nie wszędzie.

A jak podaje ktos cene to należy ją najpierwo obliczyć, czyli: cena za 1 rok+cena przedłużenia/2

I tym mozna sie sugerować przy wyborze najtańszego rejestratora.

A tak na marginesie to po ilu latach można przetransferować domene do innego rejestratora?

w AZ przedluzenie .pl nie kosztuje 69 lub 75 PLN netto?

99 zł netto

Na jeden rok warto, jako zaplecze bez przyszłości.

Ja za przedłużenie płacę 75 zł netto gdzie indziej:)

Ja kupiłem właśnie 7 i z 5 jeszcze kupię, wątpię żeby zaplecze z nich było bez przyszłości i żeby minimalny dochód z każdej wyniósł te marne 99 zł netto.

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

Witam! Jestem partnerem AZ no i rzeczywiście tak do końca rejestracja nie jest korzystna.. Pochwalić mogę jedynie dobrą administrację bo nie dostaję żadnego upustu przy zamawianiu kolejnych domen (to mi sie bardzo nie podoba)

Pewnie tak.. tylko wtedy pytanie: po co to p.... o partnerstwie, ktore nic oprocz odrobiny wygody nie wnosi.

Hurtownikiem jeszcze chyba nie jestem (choc mam kilknascie witryn)...

Myslalem o jakis znizkach... ale zawiodlem sie, po prostu nabijanie klienta w butelke przekonanego, ze bedzie mogl zarobic kilka groszy na kazdej domenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności