Skocz do zawartości

Jak usunąć "read more" enerzee wp szablon

mtomalska

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, zbudowałam stronę w oparciu o szablon WordPressa o nazwie Enerzee. W żaden sposób nie mogę usunąć z niej frazy "read more". Nie działa wtyczka loco translate,  edytor motywu, w funkcji "Dostosuj" nie ma zakładki odnoszącej się do contentu na blogu. Jakieś pomysły jak jeszcze mogę spróbować rozwiązać ten problem?

Mój pomysł jest taki: w "Dostosuj" > "Dodatkowy CMS" wkleić coś takiego

.button-link {
display: none;
}

To prowizoryczne rozwiązanie, ale nie mam akurat dostępu do motywu Enerzee, więc nic lepszego nie mogę zaproponować

W dniu 1.08.2020 o 22:52, norbas97 napisał:

Mój pomysł jest taki: w "Dostosuj" > "Dodatkowy CMS" wkleić coś takiego

.button-link {
display: none;
}

To prowizoryczne rozwiązanie, ale nie mam akurat dostępu do motywu Enerzee, więc nic lepszego nie mogę zaproponować

Nie robiłbym niczego na stronie z wykorzystaniem display: none. Pod kątem SEO to jest cloaking

18 godzin temu, romek_rozen napisał:

Nie robiłbym niczego na stronie z wykorzystaniem display: none. Pod kątem SEO to jest cloaking

To musisz poprawić swoją stronę, bo masz sporo "display:none" i "visibility:hidden".  Wiem, że to nie twój osobisty wkład w kod strony, ale niestety autorzy szablonu Astra popełnili te niedopatrzenia nieświadomi jakich spustoszeń w SEO może dokonać "display:none" ?

W dniu 5.08.2020 o 19:41, norbas97 napisał:

To musisz poprawić swoją stronę, bo masz sporo "display:none" i "visibility:hidden".  Wiem, że to nie twój osobisty wkład w kod strony, ale niestety autorzy szablonu Astra popełnili te niedopatrzenia nieświadomi jakich spustoszeń w SEO może dokonać "display:none" ?

Wiem widziałem, ale co zrobisz - szewc bez butów chodzi - naprawimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności