Skocz do zawartości

Co warto pozycjonować

Smile2

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że prawdopodobnie 80% wejść będziesz miał z google to adres może być blablabla.pl.blablabla.pl.blabalabla.info :)

Ale jak początkowo będzie nisko w google to tych wejść nie będzie zbyt wiele.

A nawet jak będzie wysoko i będzie miał dużo wejść to jak ktoś będzie chciał ponownie odwiedzić stronę to dużo łatwiej zapamiętać strona.pl niż strona.blablabla.pl.blablabla.pl.blabalabla.info

wymysliłem sensowny powód dlacego adres powinien być krótki i łatwy do zapamietania nawet jak jest top1

ludzie podają sobie adresy strona naforach, bardzo często

podobno google nie lubi zbytnio takich linkó, ale jak ich jest dużó to polubi

wiec krótki adres łatwiej wpisać a potem zapamietać

lepiej tez pozycjonować na "z www" bo taka wersja zamienia się automatycznie na linka

wiem - śmieszne - nie spałem tej nocy ;p

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

wcale nie śmieszne, ale to w dużej mierze zalerzy od tematyki, ja pozycjonuje na banki kredyty itp a takich stron to ludie raczej sobie nie podają wzajemnie

ale moją strone z kononowiczem widziałem na kliku blogach, forach itp

i zamiast pl polecam eu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności