Skocz do zawartości

Dzienw zaindexowanie w google...

optyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od 10 dni posiadam strone ktora czesto aktualizuje.

Dodalem tez linki do paru innych stron oraz dopisalem sie do kilkunastu katalogow.

Dzis poraz pierwszy po wpisaniu w google site:www.mojastrona.com.pl wyswietlil mi sie pierwszy wpis... zaindexowalo mi www.mojastrona.com.pl/download.php i nic wiecej ;p

Czy to dlatego ze musze jeszcze odczekac pare dni az zaindexuje cala strone?

Caly czas mialem dodany do index.php <META name="Robots" content="INDEX,FOLLOW">

Przed momentem to usunalem bo nie wiem czy to nie jest wina tego meta tagu...

Czy wszystko jest ok i zaindexowanie mojej strony przebiega prawidlowo?

edit:

sorry za nazwe tematu, nie da sie edytowac ;p

uc

Przed momentem to usunalem bo nie wiem czy to nie jest wina tego meta tagu...

To nie jest wina tego meta tagu. Wręcz przeciwnie: jest zalecany. Poza tym powinieneś sprawdzić do czego służy, zanim go użyłeś. Zresztą w ogóle powinieneś sprawdzić do czego wszystkie meta tagi służą, jeśli chcesz sie brać za optymalizacje stron. No i oczywiście które warto stosować, a które nie.

Jedyny sposób zwiększenia ilości zaindexowanych podstron to zdobywanie nowych linków i cierpliwe czekanie. I może to trwać dłużej niż kilka(naście) dni.

Ale czy to normalne ze google zaindexowalo mi na poczatek podstrone zamiast strone glowna ?

I tak i nie:

1. Tak - ostatnio czesto tak robi, poczekaj, ruszy tez strone glowna.

2. Nie - kiedys, dawno temu tak nie bylo - ale teraz Google sie sypie i peka w szwach stąd te anomalnia. :D

U mnie indeksacja wyglada tak:

1. Nic sie nie dzieje.

2. Nic sie nie dzieje.

3. Nic sie nie dzieje.

4. Ideksuje glowna, lub podstrone.

5. Indeksuje spora liczbe podstron jak na poczatek, np 40 - 50.

6. Nagle indeks spada do strony glownej lub wogole wylatuje.

7. Powoli indeksuje calosc jeszcze raz.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intruder2600, mysłalem że tylko u mnie taki szajs:) Własnie w ten sposób u mnie też indeksuje:) Szczególnie ostatnio popularny punkt 6!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności