Skocz do zawartości

Dlatego, ja daje Wam 100% gwarancję!

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.allegro.pl/item149958089_pozycj...my_koszty_.html

Prawda jest taka, że konkurencja pisze różne rzeczy.

I tak naprawde nie może niczego zagwarantować.

Dlatego, ja daje Wam 100% gwarancję!

Jeśli w ciągu 2 tygodni, Twoja strona nie będzie przynajmnej na 4 miejscu w wyszukiwarce zwrócę 100% kosztów!!!

8.99 to cena, na którą stać każdego

I najlepsze:

Dla hasła: system skracania linków - 1 miejsce w wyszukiwarce!

Na moim DC:

2 pozycja spośród około 868 dla zapytania system skracania linków.

ale z drugiej strony, może ktoś akurat potrzebuje takiej usługi a'la 'wypas owiec w Bieszczadach',

gdy się zjawia taki klient to co mówicie:

1. tu ma Pan spis katalogów, dodaj sobie Pan,

2. tu jest lista katalogów, dodam Panu do kilku za te 100zł (jednorazowo), przez lata będzie Pan w top1-5,

3. miesięczny koszt pozycjonowania to 250zł / miesiąc, będzie Pan miał raporty, analizy, i inna takie bajery, telefony i konsultacje, spotkania, full serwis... wie Pan, wiedza kosztuje :)

4. 'niech mnie Pan takimi frazami nie obrażą' :)

hm? :P

No ciekawe, u mnie dla pierwszego przypadku jest pozycję niżej niż prezentuje, a dla drugiego wyprzedzają go dwie podstrony w katalogu stron - niestety z konkurencyjnymi systemami. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

jedziemy po takich pozycjonerach z allegro i to mocno...

ale sie zastanawialem jak to sie dzieje że oni wyrastaja...

I moje przypuszczenie, robi sobie pan Iksiński stronke o skracaniu adresów, nagle patrzy i jest na 1 miejscu... No to jest miszcz swiata bo ma 1. na 239.000 wynikow i sprzedaje swoje uslugi...

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Taka jest polska. Tacy są ludzie. Zrobią wszystko byle by tylko zarobić. Nawciskają kitu, że niby to co ich jest najlepsze a Ty bądź idiotą i skorzystaj. Rzeczywiście wielki wyczyn pierwsze miejsce pod taką frazą :)

A profesjonalistę można poznać po tym, że się mało chwali. No cóż Intelligence is like a river:

the deeper it is, the less noise it makes W tym przypadku to trzeba pokazać efekty swojej pracy aby zachęcić innych do skorzystania z oferowanych usług, ale mimo wszystko bym nie skorzystał.

Tak właśnie dorabiają sobie 13-latkowie :)

Warszawa Najwiecej informacji o stolicy

Hotele Warszawa Zarezerwuj hotele w Warszawie online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności