Skocz do zawartości

Aktualizacja algo?

mateusz2209

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma aktulalizacji: 

Awaria w Google :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja właśnie przed chwilą przeszedłem zawał wchodząc na monitoring. Dosłownie wszystko w dół i to bardzo mocno. Jednak po sprawdzeniu ręcznym na dwóch komputerach i dwóch telefonach - wszystko jest na swoich pozycjach.

EDIT: Czy ktoś miał okazję zobaczyć jak wyglądały SERPy w czasie tego tąpnięcia? Podobno w topach siedziały stare katalogi, precle i jakieś strony w ogóle nie związane z tematem zapytania (takie plotki mnie doszły).

Pozdrawiam :)

Jestem na krótko na odpoczynku wiec nie obserwowałem to online, a monitoringi mam raz na 12 godzin, w czasie tego "błędu" tak w topy weszły doory, kloaki, jakieś precle :D Ogólnie trocha ciśnienie podnieśli bo konwersja zawahała się, ale jest już OK

Na frazach lokalnych typu adwokat, fryzjer nie było praktycznie żadnych stron lokalnych tych zawodów a same olx, oferto w ilościach po kilka sztuk :D

Na ogólnopolskich frazach widziałem nawet jakieś zagraniczne strony czy totalny syf.

Ogólnie dziwna sprawa że tak się im "stało"

23 minuty temu, s_matysik napisał:

Na frazach lokalnych typu adwokat, fryzjer nie było praktycznie żadnych stron lokalnych tych zawodów a same olx, oferto w ilościach po kilka sztuk :D

Na ogólnopolskich frazach widziałem nawet jakieś zagraniczne strony czy totalny syf.

Ogólnie dziwna sprawa że tak się im "stało"

NOM - lokalsi dzwonili czemu tak czerwono - kazałem ręcznie sprawdzić - uspokoili się :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności