Skocz do zawartości

Aktualizacja algo?

mateusz2209

Rekomendowane odpowiedzi

Gugiel w ferworze buga przywrócił mi adresy URL z kwietnia i maja i te kopie zaczęły mi rankować :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

3 godziny temu, zgred napisał:

NOM - lokalsi dzwonili czemu tak czerwono - kazałem ręcznie sprawdzić - uspokoili się :D

Boże jakie nerwusy :D tym bardziej, że to się stało chyba w nocy/nad ranem naszego czasu. Ja nic nie zauważyłem, jeden monitoring "nocny" faktycznie lekko "durny" był, ale ten z około 9 rano już normalnie wszystko "widział"

Godzinę temu, s_matysik napisał:

@qazy a widziałeś kiedyś w SEO coś podobnego hehe ? Bo w nocy było tak grubo jak nigdy

no właśnie napisałem, że nic nie widziałem ;) i w związku z tym w nocy spałem snem spokojnym :D

jaki z tego wniosek? W nocy się śpi a nie sprawdza serp'y :D

8 godzin temu, s_matysik napisał:

Na frazach lokalnych typu adwokat, fryzjer nie było praktycznie żadnych stron lokalnych tych zawodów a same olx, oferto w ilościach po kilka sztuk :D

Na ogólnopolskich frazach widziałem nawet jakieś zagraniczne strony czy totalny syf.

Ogólnie dziwna sprawa że tak się im "stało"

od jakiegoś czasu na lokalnych frazach tym mniej pieniężnych królują niepodzielnie, olx, allegro, oferteo. Kowalskiemu  który para się hydrauliką, albo mechaniką Koziej Wólce w zaczyna być ciężko być w topie nawet na tak oblegane frazy.

17 minut temu, Pomyslowy napisał:

@qazy jeśli do porannej kawy odpalasz monitoring, a kilkadziesiąt Twoich stron wygląda jak na obrazku poniżej to uwierz, że można się spocić w sekundę ;) dopiero po sprawdzeniu ręcznym wrócił mi normalny puls ;) 

przydaje się kawa mrożona :D a tak na serio to faktycznie niezły zjazd, ostatnia taka akcja, ale "nie na żarty" to była...no kilka lat temu (już nawet nie pamiętam), jakoś wrzesień to chyba był ;)

11 godzin temu, Pomyslowy napisał:

@qazy jeśli do porannej kawy odpalasz monitoring, a kilkadziesiąt Twoich stron wygląda jak na obrazku poniżej to uwierz, że można się spocić w sekundę ;) dopiero po sprawdzeniu ręcznym wrócił mi normalny puls ;) 

serp.thumb.png.d654e72b2af07d2126f211120ce4d4e8.png

Chyba bym się lekko zdenerwował jakbym u siebie coś takiego zobaczył :o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności