Skocz do zawartości

opłaca mi się ?

ciepeche

Rekomendowane odpowiedzi

Pieniadze nie, ale Użytkownicy musisz Franek przyznać, że z cała pewnością tak, są bardzo ważni. Jest różnica, czy moja reklama zostanie kliknięta przez 12-latka (nie urażając tu nikogo), który otrzymuje co miesiac skromne kieszonkowe, czy do osoby dysponującej co miesiąc własnym budżetem.

Ankiety jakieś będziecie robić przed kliknięciem czy jak? Skoro mam stronę o opisach do gg to klienci chcący się tam reklamować szukają takiej a nie innej grupy odbiorców, i to jest tylko i wyłącznie Wasza wina, że na stronie o opisach gg wrzucacie reklamy biznesowe narażając klientów na straty - nietrafienie do grupy docelowej. Jeśli na stronie o pierdołach będą się wyświetlały reklamy związane z pierdołami to wszyscy będą zadowoleni. Żeby do tego doprowadzić powinna być weryfikacja dodanych stron i ich szeregowanie do przydziału reklam. Mam stonę o traktorach, nie ma dla mnie reklam, nie wyświetlam nic.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

eheh panowie z AK wy przeprasza za sformułowanie głupi tacy sami z siebie, czy wam za to płaca ??

Komu wciskacie kit o tym jaka grupa docelowa was odbiera ?? Czy macie liste osób z komputerami, którzy klikaja w wasze reklamy ??

Jak mozna stwierdzić na podstawie reklamy kontekstowej kto kliknal w dana reklame ?? Po kliknieciu dajecie jakies ankiety, które jasno stwierdzaja, jaki rocznik klika ??

No sory albo ja czegos nie rozumiem albo wciskacie kit, który kupuja reklamodawcy ??

Przykładowo: na serwis z grami wchodza zarówno starsi jak i mlodsi gracze, to jakas grupa ma byc zdyskriminowana ??

Skoro w tym przypadku wiecej kupic gier mogą młodsi niż starsi ??

Teoretycznie również starszy moze kupic wiecej, ale nie zapominajmy ze młodszy wywiera duży wpływ na starszych kiedy oglada reklamy.

Dobra uważam to za wytłumaczone. W takim razie wytłumaczcie mi prosze jakim cudem na serwisie o grach wyświetlaja sie reklamy ciągników, czy innego rodzaju badziewia nie zwiazane z tematyka ??

I wy mówicie o targetingu reklamy i wpływu reklamodawcy gdzie sie ma reklamować jak sami nie wiecie jakie reklamy wyświetlaja sie na poszczególnych serwisach ??

Wy na tym nie zyskujecie, reklamodawcy traca, aa wydawcy wku.. sie na to, że z dobrze zapowiadajacego sie systemu reklamy robicie tak wielkie badziewie ??

Prosze o konkretne odpowiedzi na poszczególne pytania panów z AK, odpowiedzi nie wymijajace a trafiajace w sedno kazdego pytania .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności