Skocz do zawartości

Konkurencja w postaci serwisów ogłoszeniowych

LinkGW

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

jak widzicie, że trzeba będzie się przebić z jakąś lokalną frazą przez konkurencje w postaci ogólnopolskich serwisów ogłoszeniowych, to uważacie, że będzie trudno?

Nie wiem jak traktować takie serwisy.

Gdy widzę wśród konkurencji lokalne firmy, to łatwiej jest mi oszacować ile będę się musiał namęczyć, aby ich przeskoczyć (mogę sobie sprawdzić rating domeny, profil linków itd.).

Natomiast do serwisów ogólnopolskich nie wiem jak podejść. Tu raczej ma się do czynienia z url typu domena.pl/miasto/kategoria/usluga, gdzie często narzędzie do analizy nie pokazują backlinków.

Czy macie jakieś podpowiedzi, jak do tego podejść?

Chętnie projektuję strony internetowe dla MŚP.

Tworzenie stron www dla mikro firm.

Mówisz o OLX? Łatwo jest ale czasem 3ba poczekać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności