Skocz do zawartości

Zmien PIEC

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Ekologiczna fundacja doradzała "zmień piec". On miał odczytać "zmień płeć" i zdemolować mobilne stoisko 

Cytat

Nawet pod kościołem stoicie?! Wyp***dalać" - takie słowa miał wykrzyczeć mężczyzna chwilę przed wymierzeniem kopniaka w stoisko fundacji propagującej wymianę pieców. - Wiele osób podświadomie odczytuje napis "zmień piec", jako "zmień płeć". Można się tylko domyślać, co ten człowiek miał w głowie - mówi prezes fundacji.

zmienpiec.jpg

https://tvn24.pl/wroclaw/wroclaw-mezczyzna-zdemolowal-mobilne-stoisko-z-napisem-zmien-piec-4672881

:gafa:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Godzinę temu, Mion napisał:

Można się tylko domyślać, co ten człowiek miał w głowie - mówi prezes fundacji.

Oj tam tylko literówka. A na marginesie jak ktoś chce zmienić płeć to też nic mi do tego, jego wybór.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

I bardzo dobrze :D płeć czy piec :D co za różnica :D nie lubi ten pan zmian :D może to górnik co 15 stkę i 18stkę chce :D 

A tak poważnie, szkoda dziewczyny która pracuje a jakiś ciul jej wszystko zniszczy 

Też nie mam nic do zmiany płci, ale dalej obowiązują jak zostanie on kobietą nagle, wiek emerytalny ;)

Jestem przeciwny na siłę zmianie pieca..co za brednie o smogu..jakoś Chiny, USA czy Rosja się z tym nie liczą a u nas zwykły Kowalski ma przy gospodarce węglowej?

A co do zmiany płci.,.hyhyhy

https://hiro.pl/mezczyzna-postanowil-porzucic-normalne-zycie-i-zostac-psem-je-z-miski-i-szczeka-do-znajomych/

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności