Skocz do zawartości

Dołowanie strony

Bojowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, 

Czy moglibyście rzucić okiem na serwis, który od jakiegoś czasu już staram się pozycjonować: www.armand.pl 

Strona - sklep i domena już ma trochę lat, kiedyś była dość wysoko na frazy typu "wykrywacz metali", potem nagle spadła coś koło 50 pozycji, teraz około 37. 

Mam wrażenie, że jest coś co ją dołuje o czym nie wiem. Dzięki. 

• 2 tygodnie później...

może content, może linki, może konkurencja, bardzo wiele czynników do przeanalizowania, na start zobacz w google search console co tam masz, może jakieś błędy etc.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Na pewno należy zrobić semantyczny porządek w formatowaniu treści testowych = w kodzie strony.

SYF-W-kodzie.jpg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Bojowiec optymalizacja serwisu leży i kwiczy. Zdecyduj się, która konkretnie podstrona ma się pozycjonować np. na wykrywacze metali. Kod strony zupełnie niezoptymalizowany pod wyszukiwanie, to jest konieczność, bez której nie wyjdziesz ponad pewien poziom w wynikach. 

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

W dniu 28.08.2020 o 17:22, Bojowiec napisał:

coś co ją dołuje o czym nie wiem.

Czas. Dołuje ja czas. Internety i wyszukiwarki poszły do przodu a strona nie koniecznie. Najlepiej zleć komuś podstawowy audyt jak nie umiesz zrobić samemu to się dowiesz. Ja ci tylko podpowiem że jak to jest strona producenta to musisz pilnować by ci nie podbierano formy tytułów i opisu produktów. Możesz się naprodukować z opisami a jeden z drugim który ma lepszą technicznie stronę skopiuje mniej lub więcej opisy i jesteś posprzątany.    

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

w którym miejscu na głównej wykorzystujesz jquery? i ogolnie gdzie pozniej wykorzystujesz jquery?

https://www.armand.pl/p113,wykrywacz-metali-armand-wod-kan-2-ladowarka-sluchawki.html

na produktowej masz dwa razy h1

do poczytania

https://www.sitepoint.com/five-techniques-lazy-load-images-website-performance/

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności