Skocz do zawartości

nowe miejsce na spam linki

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

www.pierdolsie.info moze ktoś się załapie na krótki okres czasu na PR 4 :) no i róbcie mi "site:...." !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wpisując adres z http nie pobiera opisu automatycznie, a bez http pobiera :) Dziwna sprawa !!!

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Skrypt qlwebowy w ogole ma cos skopane w pobieraniu meta - nie zawsze to dziala. Jak jest jakies przekierowanie juz sobie nie radzi, przekracza czas mozliwy na wykonanie skryptu i wyswietla bialy ekran. Mialem tak w swoim katalogu kilka razy i ludzie pisali i pytali co jest grane.

Otwarty mini za to radzi sobie z tym calkiem niezle i wszystko przechodzi bez problemu. Nie wiem gdzie lezy przyczyna bo nie analizowalem tych skryptow.

pozdrawiam

Pawel

sorki ale mnie i moje wpisy nazwa domeny odstraszyła

wiem, że link to link, ale jakby co, to niechciałbym aby ktoś w stronie linkującej znalazł te słowa

nie wszyscy mają aż tak duże poczucie humoru

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności