Skocz do zawartości

Przekierowywanie w .php Wordpress

askenis2

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, 

Mam taki problem. Z racji tego, że wszystko robię sam z moją stroną. Mianowicie. Napisałem kilka postów i udostępniłem w mediach społecznościowych. Następnie edytowałem kilka postów i zmieniłem im nazwę linku (ślimak, uproszczona nazwa adresu URL). I teraz mam tak, że przykładowo link: mojastrona.pl/wpis-na-blogu, który jest wszędzie udostępniony został zamieniony na mojastrona.pl/przyklad-wpisu. I jak klikam tą starą nazwę to i tak przekierowywuje do nowej. 

Mam Yoast SEO Premium i włączone przekierowywania w .php

Wyłączone utworzenie osobnego pliku z przekierowaniami 

Wyłączyłem automatyczne przekierowywanie poprzez dodanie do function.php (add_filter ( 'wpseo_premium_post_redirect_slug_change' , '__return_true' ) ;

Pytanie brzmi jak mam edytować teraz ten plik z przekierowaniami bo ewidentnie przekierowywuje aby mieć nad tym kontrolę? 

Dodam, że w Yoast w przekierowaniach nic nie mam. 

Nie można już edytować ale mam z tym jeszcze jeden problem. 

Adres www postu to mojastrona.pl/pierwszy-wpis-na-blogu a wystarczy, że wpiszę w przeglądarce (czyściłem ciasteczka, inna przeglądarka) mojastrona.pl/pierwszy-wpis i też mi wchodzi. Nie rozumiem tego kompletnie. Czy to dobrze czy źle ?

ale to dobrze przecież ze wp sam robi Ci przekierowania ze starych adresów na nowe, nie powstają puste podstrony / 404

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności