Skocz do zawartości

Brak efektów

anfan

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć od jakiegoś czasu pozycjonuje forum na temat le parkour czy jak kto woli free runnnigu lecz nie widzę żadnych efektów. ( pozycjonuje już 2-3 miesiąc). STrona maksymalnie stoi na 10 miejscu w google na fraze "le parkour" oraz na 14 na "parkour" i nie chcę się przesunać w żadną stronę.

Czy ktoś może mi pomóc lub coś poradzić ?

Zdrowy tryb życia dla każdego.

Wady postawy ciała to nie żarty

Linkuj dalej.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

A skąd już je brać - bo nie chce się bawić w spamowanie.

Na wszystkich innych moich stronach są linki do tej strony.

Strona jest w większości katalogów.

Nie chce się wymieniać linkami bo uważam to za śmietnik.

Czy kupno linków pr5, 6 da coś ?

Dodawaj sobie do wszystkich katalogów, a efekty linkowania widoczne mogą być nawet po kilku miesiącach (kilka, to w tym przypadku pół roku).

Przykład:

Przez dwa miesiące dodawałem stronę (sklep) w budowie do niemoderowanych katalogów, później zaprzestałem, a po kilku miesiącach zajrzałem w pozycje i zdziwiłem się jak wysoko jest na frazy średnio konkurencyjne.

I tu uwaga: Jak przyszła decyzja o pozycjonowaniu, zacząłem znów dodawć do katalogów i po kilku dniach fruuu....., głęboko w dół. Teraz odrabiam pozycje.

Eksperyment Discover.pl

Ok - a więc:

- dodawanie codziennie do max 30 ( bo napewno jednego dnia nie pryjmą strony do wszystkich )

- kupno linków na wyskich stornach ( wysoki pr )

Zastanawia mnie jednak jedna rzecz na fraze "le parkour" wszystkie strony które są przede mną posiadają pr=0 oraz przewidywany 0. Posiadają także max 300 strony zaindeksowanych. A teraz patrze na moją stronę pr=0 przewidywany=3-5 ciągle się to zmienia. Zaindeksowanych stron 2,200. Więc jakim prawem są wyżej niż ja.

Zastanawia mnie jednak jedna rzecz na fraze "le parkour" wszystkie strony które są przede mną posiadają pr=0 oraz przewidywany 0. Posiadają także max 300 strony zaindeksowanych. A teraz patrze na moją stronę pr=0 przewidywany=3-5 ciągle się to zmienia. Zaindeksowanych stron 2,200. Więc jakim prawem są wyżej niż ja.

Najważniejsze są BL

PR i zaindeksowane strony mają niewielkie znaczenie. (linkowanie wewnętrzne)

A może jeszcze tak pooptymalizuj kod stronki pod SEO....

title: "Forum dla fanów......"

To co forum dla fanów chcesz pozycjonować, czy "le parkour".

Może przesuń keyworda na początek.

Na topie w tekście też słabo widać słowa kluczowe.

Wkomponuj w górny header kluczowe słowa, dobrze by było w <h1></h1>, lub przynajmniej w w <strong>.

Wywal ten skrypt js w HEADER i zalinkuj skrypt z pliku js.

Nasyć trochę więcej tekst w słowa kluczowe, bo słabo to wygląda.

To tylko tak na początek, poczytaj o stronach przyjaznych wyszukiwarkom i zastosuj się do wskazówek.

A dalej to już tylko backlinki...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

z kupnem linków na wysokich PR uwazaj gdyz nie musza one miec takiego PR po za tym co dziś daje PR ale to inna bajka

Pozycjonowanie jest dla cierpliwych i nie osiagniesz tego z dnia na dzien

wez pod uwage ze konkurencja tez nie spi ijesli sie nie mozesz wybic zrob sobie jej analize i zobacz co oni robia i to skopiuj a powinieneś osiagnac ciut lepszy efekt ale nei znaczy to ze ich przebijesz.

musisz byc przed nimi w mysleniu jak wybic strone a nei za nimi :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności