Skocz do zawartości

Brak efektów

anfan

Rekomendowane odpowiedzi

Poprawiłem title chyba na bardziej korzystny dla mnie. Dodałem przy każdym słowie kluczowym <strong> oraz dodałem parę slów w headerze. Niestety nie wiem jak usunąć ten js, ja go tam nie wstawiałem to chyba musi być cześć skryptu. Ale jeszcze poszukam.

Jeśli chodzi o analize stron konkurencyjnych to właśnie zaczynam to robić i już widzę różnice jeśli pr oraz zaindeksowane podstrony nie mają znaczenia chodzi tutaj tak jak napisaliście o back linki ponieważ ja mam ich 37 a większość stron około 50-67. Mysle że w tym leży pies pogrzebany.

Mam jeszcze takie pytanie.

- mam strone w linkme. Adres mojej strony znajduje się na 161 stronach ale niestety żadna z nich nie jest BL dla mojej strony pomimo tego, że ten układ jest już około mięsiąca. Czy to także wymaga czasu ?

I skąd mogę wziaść jeszcze z 10-20 BL ?

A jeszcze jedno jest taka modyfikacja na forum phpbb jej nazwa to: spider_friendly_1311 podobno pomaga, lecz ja nie potrafie jej zainstalować gdyż jest to trochę zbyt skomplikowane zna ktoś kogoś kto mógłby to zrobić ?

Idę czytać na temat "PIT-STOP" - dzięki STWÓR ( kiedyś miałem u ciebie serwer:P )

Edit: Przeczytałem i muszę powiedzieć że na początku myślałem, że takie coś jest u mnie lecz ostatnio trochę awansowałem:

fraza: akrobatyka z 6 na 4

fraza: le parkour z 11 na 9

fraza: parkour z 21 na 14

Był taki moment że stałem w miejscu teraz chyba powoli się odblokowuje to wszystko.

Zdrowy tryb życia dla każdego.

Wady postawy ciała to nie żarty

No jak to co ze skryptem js....

Zapisz treść skryptu jako plik 'jakistam.js" (tylko bez <script></script>

A w HEADER daj:

<script type="javascript/text" src="jakistam.js"></script>

Czyli tzw. ładowanie skyptu z zewnątrz...

Nadal uważam, że powinieneś dać kluczowe słowa znacznie wyżej, ponad głównym menu Forum, czyli w obrazku logotyp.gif. Ja bym go ustawił jako tło dla tabelki, i na tle walnął słowa kluczowe.

A jeszcze lepiej zamknąć tło w DIV-ie, a tło ustawić w CSS, no i do tego słowa kluczowe...

Przynajmniej atrybuty ALT dla obrazków ustaw, a w nich znowu słowa kluczowe (tylko bez przesady, zmieniaj je od czasu do czasu).

Weź jakiegoś validatora i sam zobaczysz co Ci sugeruje i wskaże błędy.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Witaj!

To że linki do twojej strony widnieją już od miesiąca to nic nie zanczy, bo google potrzebuje czasu aby zaindexować linki. pamiętaj także aby przy zakupie linków nie sugerować się wielką ilością Ip czy PR najważniejsze jest to aby na stronie nie było zbyt dużo linków, aby miała oryginalną treść oraz aby miała dużo BL. Jak już ktoś wcześniej napisał do linki+linki+czas+czas=efekt :) Do pozycjonowania naprawde trzeba być cierpliwym. A te 10 czy 20 BL jak uzyskać? Kupic np. jakiś mocny link.

Nsb

i popraw trochę kolorystykę, bo nawet jesli zwiekszą Ci sie odwiedziny, to bedą to bardzo krótkie odwiedziny :) Bo jak narazie wygląda nie na stronę rozrywkową, a trochę żałobną ;) Z resztą sam mialem niedawno problem z kolorami. Jak zmienilem na ostrzejsze i żywsze, to średni czas pobytu odwiedzających na stronie zmienił się z ok 1,5 min do powyżej 15. Jak na mój gust to całkiem dużo na początek ;) A zawartości strony nie zmieniałem, tylko css'a.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ale to przecież nie jest forum rozrykowe w żadnym wypadku. Forum jest o extremalnym sporcie le parkour jakby ktoś nie wiedział to można to skojażyć z takimi filmami jak yamakasi lub 13 dzielnica.

"linki+linki+czas+czas=efekt" - fajna zasada tylko szkoda że tak długo to trwa i konkurencja zabiera mi userów. Ale za parę miesięcy sobie odbije :)

Zdrowy tryb życia dla każdego.

Wady postawy ciała to nie żarty

"linki+linki+czas+czas=efekt" - fajna zasada tylko szkoda że tak długo to trwa i konkurencja zabiera mi userów.

a jak myslisz czy oni w ciagu tygodnia zdobyli swoje miejsca.

ja w swojej branzy na wybicie do TOP 10 bije sie od roku i nie na wszystkei frazy mi sie to udalo, gdyz to właśnie od konkurencja zależy co i jak osiągniesz. Jesli nie bedziesz w pomysłach przed nimi możesz ich nigdy nie prześcignąć i być w tyle.

Po za tym nikt nie mówił ze pozycjonowanie jest proste. Proste to sa tylko boksy w onet. :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ale to przecież nie jest forum rozrykowe w żadnym wypadku. Forum jest o extremalnym sporcie le parkour jakby ktoś nie wiedział to można to skojażyć z takimi filmami jak yamakasi lub 13 dzielnica.

zrozumiałe

ale tu też nieświadomie wpływasz na nastrój i skojarzenia

nawet jakby to było żałobne i nei pogrzebowe to lepiej by było jakieś kolory wprowadzić

chociaż teraz zajrzałęm i imo kolorystyka jest ok teraz z tym zielonym

a co do linków - na przykładzie Twojego linka w stopce

chodzi o linkowanie z nachorem czyli w tym przypadku na przykłąd tak:

[url=https://www.forum.extremalni.net/]parkour - forum[/url]

albo po prostu

[url=https://www.forum.extremalni.net/]parkour[/url]

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

zrozumiałe

ale tu też nieświadomie wpływasz na nastrój i skojarzenia

nawet jakby to było żałobne i nei pogrzebowe to lepiej by było jakieś kolory wprowadzić

chociaż teraz zajrzałęm i imo kolorystyka jest ok teraz z tym zielonym

a co do linków - na przykładzie Twojego linka w stopce

chodzi o linkowanie z nachorem czyli w tym przypadku na przykłąd tak:

[url=https://www.forum.extremalni.net/]parkour - forum[/url]

albo po prostu

[url=https://www.forum.extremalni.net/]parkour[/url]

Nie zgodze się co do linku z anchorem "parkour - forum" bo nie jest to raczej zbyt porządana fraza. jeśli linki to tylko z frazą na którą chcesz pozycjonować i jakieś podobne które ludzie by szukali gdybyś na to dostał sandboxa.

Nsb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności