Skocz do zawartości

Historia płatności

Dariuss

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie tak;)

a co do zmian to zauważyłem jeszcze taki drobiazg (już jakiś czas temu) że po zalogowaniu gdzie widać Dzisiejsze Zarobki i eCPM strony (Koszt za tysiąc) itd. jest teraz napisane US$ a było USD. Też tak macie? Ja od tej zmiany zauważyłem wzrost zarobków ale to pewnie tylko zbieg okoliczności;)

regułamin

Witam,

Nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale zmienił się sposób wyświetlania Historii Płatności,

oraz pojawił się plan płatności, które za bardzo jeszcze nie rozumie.. :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

jest teraz napisane US$ a było USD

to akurat jest zmienione trochę długo...

teraz nie będą mieli pytań "kiedy dostanę czek" tylko "o co chodzi na stronie Historia płatności" :)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności