Skocz do zawartości

Dlaczego mając 780 linków do strony spadłem na 30 pozycję?

ciano

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonałem rok temu stronę www.sekretypodrywania.pl - grafikę i oskryptowanie, a także podjąłem się pozycjonowania.

Po wpisaniu słowa podrywanie, podrywanie kobiet strona była zawsze w czołówce. Ma mnóstwo linków.

Ale w ciągu kilky tygodni zaczęła się gwałtownie osuwać w wynikach.

Teraz jest na 3 stronie wyników ... Strony które są na pierwszych miejscach są super badziewne i nie mają linków zewnętrzynych ...

O co chodzi?

a gdzie Ty masz te 780 linków ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Wyniki 1 - 10 spośród około 831 dla zapytania sekretypodrywania.pl

Juz masz 831 linkow ;)

to na pewno nie jest to !!!

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

W Yahoo masz 23 linki, wszystko to katalogi.

Dodajesz z anchorem:

Sekretypodrywania.pl - uwodzenie i podrywanie

Gdzie jest błąd ?

Załóżmy że firma ze Szczebrzeszyna o nazwie JAN_KOWALSKI_COMP produkuje śrubki i zajmuje się ich dystrybują na terenie całego kraju. Ja jako potencjalny klient poszukuje dostawcy śrubek. Jak myślisz co wpiszę w Google: śrubki czy JAN_KOWALSKI_COMP

Poświęć trochę czasu na znalezienie w katalogach zaindeksownych kategorii i pododawaj troche linków

na anchory podrywanie, podrywanie kobiet, uwodzenie...

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Już więcej :)

RAPORT - Wygenerowany dnia 16.12.2006 o godzinie 17:46

Nazwa domeny PageRank Google MSN Yahoo

rozrywka.msstudio.com.pl/cgi-bin/podryw.cgi 3 / 10 Bl: 29 Bl: 13 Bl: 237

www.republika.pl/podrywanie 0 / 10 Bl: 1,500 Bl: 10,117 Bl: 729,572

www.podrywanie.info 0 / 10 Bl: 0 Bl: 15 Bl: 63

milosc.bravo.pl/_poradnik/podrywanie 0 / 10 Bl: 0 Bl: 7 Bl: 3,454

typer.ys.pl/ebook/metody-podrywania 2 / 10 Bl: 9 Bl: 163 Bl: 141,718

www.sekretypodrywania.pl 2 / 10 Bl: 0 Bl: 7 Bl: 64

Powyzej jest pierwsza piątka pod podrywanie, cała liczba bl dotyczy ogolnie calej domeny, nie konkretnej podstrony

Jak zoptymalizujesz kod odpowiednio pewnie będziesz wyżej...

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności