Skocz do zawartości

[SPRZEDAM]Artykuły o kotach

Sandra Krzysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam na sprzedaż unikalne artykuły o kotach. Powstały na zamówienie, ale projekt nie został zrealizowany. Teksty są stworzone przeze mnie - od kilkunastu lat prowadzę dom tymczasowy dla kotów, współpracuję z innymi domami tymczasowymi, mam kontakt z fundacjami i lekarzami weterynarii. Zostały napisane w oparciu o rzetelne źródła i aktualną wiedzę na temat kocich chorób, zachowania kotów, dobrych praktyk dotyczących kotów domowych i wolnożyjących. 

Mają około 3000 znaków ze spacjami. Formatowanie, nagłówki, merytoryczna treść. 
Tematy:

- Jak przygotować się do adopcji kota?

- Czym jest wizyta przedadopcyjna?

- Nowy kot w domu - czego można się spodziewać?

- Kot wychodzący a niewychodzący

- Zabezpieczenia okien

- Kot jedynak - czy to dobry pomysł?

- Podstawowe wyposażenie każdego opiekuna kota

- Czy kot może zostawać sam w domu pod nieobecność właściciela?

- Opieka nad kotami wolnożyjącymi

- Profilaktyka - dlaczego jest ważna?

- Kontrola rozrodu, czyli sterylizacje i kastracje

Razem 11 tekstów. Sprzedam je za 88 zł oczywiście w pakiecie. Osoby chętne do zobaczenia próbek mogą otrzymać dokument zawierający fragmenty poszczególnych artykułów.

Kontakt pw lub mail: sandra.krzysiak [at] o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności