Skocz do zawartości

[startup] iDir - następca SEOKatalogu

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, ar4 napisał:

Trochę dużo sobie życzysz za licencję, jak na obecne czasy...

Cena zawiera w sobie usługę instalacji, konfiguracji i importu danych, a to minimum godzina roboty. Wysoka inflacja i składki ZUS też zrobiły swoje. Prócz tego nowe ficzery i regularne aktualizacje od premiery (niebawem będzie kolejna). Stąd taka cena.

@MaxPanteż ma rację, cena nie może być również zbyt niska.

50 minut temu, ar4 napisał:

Jak wpis jest dodany w kategorii niższego poziomu to nie wyświetla się w kategorii nadrzędnej.

To nie jest błąd. iDir pozwala dodawać wpisy nie tylko do podkategorii, ale również do kategorii nadrzędnych i wówczas są tam wyświetlane.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Aktualizacja wprowadzająca nową metodę płatności PayPal już dostępna > https://intelekt.net.pl/posts/aktualizacja-platnosci-paypal-juz-dostepna

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 tygodnie później...

i to właśnie było potrzebne :) szczególnie kasowanie duplikatów przy imporcie kodów.

Edytowane przez logremonte

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 1 miesiąc temu...

Dostępna nowa aktualizacja > https://intelekt.net.pl/posts/aktualizacja-tagow-juz-dostepna

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Stronka postawiona na Idir chodzi bardzo szybko, jestem zadowolony, bo trendy na ten i przyszły rok idą właśnie w stronę szybkości, więc tutaj DUŻY PLUS. Warto w tą stronę rozwijać ten skrypt, żeby spełniał najnowsze wymagania :)

Pytanko, czy są jakieś plany na rozwiniecie panelu admina?

Nie wiem typu możliwość auto aktualizacji, możliwość podpięcia, co chcemy, aby wyświetlało się w dashboardzie, bo narazie pusto, możliwość konfiguracji podstron, możliwość zapinania dodatkowego kodu php i tym podobne funkcje ułatwiające życie :)

Edytowane przez SEOlancer
duplikacja treści

Katalog stron www - mocny katalog iDir

W dniu 31.10.2021 o 19:05, SEOlancer napisał:

Warto w tą stronę rozwijać ten skrypt, żeby spełniał najnowsze wymagania

Mogę już potwierdzić, że apka będzie działać również na PHP 8 co powinno jeszcze przyśpieszyć jej działanie. Czekam tylko, aż Ioncube wypuści encoder.

Nie wiem typu możliwość auto aktualizacji

Aktualizacje często wymagają zmian w szablonie opisanych w dokumentacji także automatycznych raczej nie będzie.

możliwość podpięcia, co chcemy, aby wyświetlało się w dashboardzie, bo narazie pusto

Nad dashboardem będę pracować w grudniu. Mam już na niego pomysł, aczkolwiek widżetów znanych z wordpressa to raczej nie będzie.

możliwość zapinania dodatkowego kodu php

Kod jest w całości otwarty > https://github.com/N1ebieski/idir także każdy kto dobrze zna programowanie obiektowe, wie jak rozszerzać klasy/do czego służy dekorator i jak działa kontener IoC może swobodnie rozbudowywać apkę w dowolnym kierunku.

• Like 1

Godzinę temu, General_Depet napisał:

Mogę już potwierdzić, że apka będzie działać również na PHP 8 co powinno jeszcze przyśpieszyć jej działanie. Czekam tylko, aż Ioncube wypuści encoder.

Ty wiesz ile już czasu na to czekają inni? Oni już wcześniej podawali termin wypuszczenia ioncube, może tym razem się uda :)

44 minuty temu, ar4 napisał:

Ty wiesz ile już czasu na to czekają inni?

Wiem ?

Na encodera PHP7.4 też trzeba było czekać, ale w końcu wypuścili.

33 minuty temu, domainator napisał:

Jeśli kod jest otwarty, to za co płacimy?

Za licencje na jego użytkowanie https://intelekt.net.pl/pages/regulamin

Nie chciałem nikomu zamykać możliwości rozwoju na przyszłość.

• Like 1

• 3 tygodnie później...