Skocz do zawartości

search google console

HERO

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, dostałem dostęp do SGC strony ktora jest zaindeksowana od 2019 stycznia. 

mam dostep do wszystkich statystyk ale w zakladce linki mam brak danych. jedynie w Top linked pages wyswietlaja mi sie dane. 

czy to mozliwe, ze nadajac mi uprawnienia do konta administrator "schowal" dane z tej zakladki?  a jesli tak to w ktorym miejscu sie konfiguruje dostepy na wybrane dane? 

dzieki

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Nie da się schować danych, poza tym nie dodaje się tam użytkowników tylko weryfikuje dostęp. W kwestii linków - GSC reaguje z bardzo dużym opóźnieniem na jakiekolwiek zmiany, poza tym i tak wszystkich linków nie pokazuje. Sprawdź jakimś darmowym narzędziem, czy tam w ogóle jakieś linki są, bo jak strona jest pozycjonowana jedynie dodawaniem niesamowicie atrakcyjnego kontentu to może ich po prostu nie ma.

dzieki za odpowiedz. tylko ze strona jest od 10 lat w necie, GSC podpiety z od stycznia. sa linki to sprawdzilem w inny sposob ale to dziwne ze dla dosc duzego serwisu nic nie pokazuje 

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności