Skocz do zawartości

Pozycjonowanie

bercik97

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Mam kilka pytań odnośnie pozycjonowania strony:

1. Ustawiłem meta tagi i w przeglądarce google gdy wpisuję stronę nie wyświetla mi tagu description. Jak taki efekt uzyskać? 
2. Gdy wpisuję w przeglądarkę google "pasja informatyki" wyświetla mi się główna strona, oraz pod nią mniejsza czcionką jej podstrony. Jak takie coś uzyskać?
3. Jak wypozycjonować stronę na pierwsze miejsce? Gdy wpisuję nazwę mojej strony, to wyświetlają się dane firmy, krs, nip etc. zamiast mojej strony głównej. 

troche latwiej by bylo gdybys podal urla

ad 1. widocznie google uznal, ze ta tresc bardziej sie przyda

ad 3. dziwne, dlugo masz ta strone? czy dopiero co ja potawiles?

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

https://givejob.pl/internationalization/home_translate.js

takie rozwiazanie widze pierwszy raz w zyciu ale ja to malo co widzialem, do aplikacji webowych moze ale do stron internetowych no to pierwszy raz.

jezeli juz bawisz sie w doradztwo personalne i zbierasz dane osbowe to pomyslalbym o klauzulach pod formularzami

swoja droga w jaki sposob wysylasz link do norweskiej wersji jezykowej strony?

<title class="homePageTitle">Strona główna</title>

przy ogromnej konkurencji w kategorii praca, oferty pracy, doradztwo personalne pomyslalbym jednak o tych na ktorych Ci najbardziej zalezy i pod nich pozycjonowal sie. bo rozumiem, ze nie szukasz top managementu a celujesz w kolegow na wschod od zamoscia?

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Domyślnym językiem jest język Polski. Kiedy użytkownik zmieni język na inny niż ukraiński lub gruziński, to skrypt JS tłumaczy stronę na wybrany język np. norweski ale adres URL jest ten sam (wybrany język zapisuje w localstorage i z niego pobiera jaki ma być język).
Jeżeli uzytkownik wybierze ukraiński badź gruziński, wtedy w URL jest givejob/UA, givejob/GE.
Zależy mi na wypozycjonowaniu strony givejob.pl, oraz podstron givejob.pl/UA i givejob.pl/GE. 
Jeżeli chodzi o klauzule to wszystko zawarte jest w regulaminie oraz polityce prywatności strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności