Skocz do zawartości

Dlaczego ludzie i tak kupują na allegro?

SCP

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.09.2020 o 11:48, Presta napisał:

Spróbuj dodać do paczki ulotkę zachęcająca do polubienia marki / sklepu na FB

Z perspektywy klienta - to pierwsze co leci do kosza. Dostałem nie jedną ulotkę a jak przyszło co do czego to i tak człowiek zapomniał że coś miał. Niejednokrotnie jak sprawdzałem ceny sklepowe + rabat z ulotki to oferta i tak nie była lepsza niż na portalu z "darmową" wysyłką, więc o czym tutaj mowa ? Zachęta jest, jednak matematyka nie kłamie.

Allegro właśnie pozamiatało Smartem, co ciężko będzie przebić.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

W dniu 22.09.2020 o 14:09, Maksiulek napisał:

Z perspektywy klienta - to pierwsze co leci do kosza. Dostałem nie jedną ulotkę a jak przyszło co do czego to i tak człowiek zapomniał że coś miał. Niejednokrotnie jak sprawdzałem ceny sklepowe + rabat z ulotki to oferta i tak nie była lepsza niż na portalu z "darmową" wysyłką, więc o czym tutaj mowa ? Zachęta jest, jednak matematyka nie kłamie.

Allegro właśnie pozamiatało Smartem, co ciężko będzie przebić.

Da sie ;) tylko cos za cos... no i wlasciciel sklepu musi odjac sobie od zarobku - na czym fakt korzysta najlepiej w koncowej fazie klient... wazne , aby sie nie zamykac na rozne opcje-pomysly i nie stac sie Sknerusem McKwaczem w slowie i czynie.

• 3 tygodnie później...

To pytanie w stylu:

"Wystawiam na Allegro na czystym koncie 100 przedmiotów po 20 zł i na drugim czystym koncie 100 takich samych po 40 zł. Dlaczego sprzedam wszystko z obu podczas gdy na OLX sprzedam zaledwie 10 na obu?"

To trochę dziwne, ale tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności