Skocz do zawartości

Ostrzeżenie za stronę nie będącą moją własnością

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem od Google ostrzeżenie, że na jednej z (rzekomo) moich stron są wyświetlane reklamy a strona narusza zasady polityki programowej. (niestety, najpewniej ktoś użył mojego kodu wydawcy na tej stronie).

Napisali, że wstrzymali wyświetlanie reklam na tej stronie i że jeśli taka sytuacja się powtórzy to mogą zablokować mi konto.

Najśmieszniejsze jest to, że link, który podali prowadzi to jakiegoś pliku binarnego (wirus?)

Dla wszystkich reklam generuję kanały URL i moje reklamy powinny być wyświetlane wyłącznie na stronach zdefiniowanych przeze mnie (kanały URL) - tylko tyle można zrobić.

Niestety Google nadal nie udostępnia wydawcom mechanizmu, przy pomocy którego możnaby się przed takimi sytuacjami bronić.

Miał ktoś taką sytuację?

no to napisz maila wyjaśniającego, że Twoje reklamy maja być wyświetlane tylko i wyłącznie na stronach zdefiniaowanych w kanałach w Twoim profilu adsensowym i nie życzysz sobie aby wyswietlały sie gdziekolwiek indziej

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności