Skocz do zawartości

Nowe domeny w google

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Humm, co do dodawania linkow.

Mam swoj wewnetrzny system linkowania na domenach.

Przy kazdej wizycie do storny sie przyklejaja trzy losowo wybrane linki z bazy linkow. Efekt jest taki ze z dnia na dzien na kazdej podstronie jaka posiadam przy wizycie bota czy ludzia sa przyklejane linki. W tej chwili linki do tych stron co probuje wrzucic do google sa na 58 tysiacach podstron. Linkowanie jest do strony głównej jak i do podstron.

Moge recznie dodawac linki i anchory lub automatycznie jest pobierane do pliku link i jego anchor (tytul strony) i tak jest to przyklejane na podstronach... CZEKAM JESZCZE CIERPLIWIE.

Moze sposób i banalny ale ja to robie mniejwięcej tak :

- kilka linków z głównych stron innych serwisów (niezawsze)

- dodawarka linkiseo.pl - 2 katalogi dziennie po 3 wpisy dla 5-6 anchorów i 15 różnych opisów

Strony w 5 do 20 dni w indeksie google .

Znaczenie ma tu wydaje mi się stały przyrost linków , jednak reguły po jakim czasie google "zadziała" . W moim przypadku max 20 dni .

Linkuje nie tylko kilkoma linkami z dobrym pr ale ze wszystkich swoich domen, jest ich ok 130

W tej chwili linki do tych stron co probuje wrzucic do google sa na 58 tysiacach podstron

dopoki domena nie zostanie zaindeksowana na podstawie kilku linkow ze stron o duzej odwiedzalnosci (botow) nie ma sensu jej tak regularnie podbijac, zawsze czekam z dowalaniem az zaindeksuje i nigdy nie trwalo dluzej jak miesiac, jesli dobrze rozumiem domena od razu regularnie linkowana bez patrzenia na to czy jest juz w indesie, to tylko teoria, ale nigdy nie zdarzylo mi sie tak robic i nie mialem podobnych problemow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności