Skocz do zawartości

Strona do oceny

wrozkaonline

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro mamy materiał, to za pozwoleniem..

Moim celem nie jest urażenie Pani!

W tekście (od czego zacznie copy jak nie od tekstu) SECIALIZUJE się Pani w tarocie klasycznym. O ile dobrze pamiętam, to ten tarot marsylski, tak? 

WSZELAKO rozumiana ezoteryka jest Pani pasją. Ok.. efekty sprawdzalności też się nie przyczepię. Może powinnam, ale nie będę.

Pani klientka pisząc opinię, cytuję:

"pwiecie że jestem despretatką, ale uwierzcie mąż wrócił do mnie po miesiącu od rytuału i naprawia wszystko co zniszczył a ja jestem naparwdę"

i nie jest to takie złe, Pani zacytowana w pierwszej opinii strzeliła literówkę we własnym imieniu!

Poza tym, przepraszam, ale nie jestem w stanie silić się  dziś na dyplomację: ta strona wygląda jak cennik.

Jeśli ma Pani ochotę, prosiłabym o przesłanie mi w odpowiedzi na ten post odpowiedzi na 1 pytanie: np. .. czy do końca 2020 otrzymam propozycję stałej pracy. Bo osobiście strasznie mnie interesuje co otrzyma klient wydając 69 zł (na tyle wyceniła Pani 1 pytanie)

Z treści strony wynika, że spodziewać się można tekstu z literówkami.

Pozdrawiam!

Papier zawsze można schować. Gorzej kiedy trzeba będzie pokazać świstek, którego się nie ma. 

Tak samo jest z umiejętnościami.

Karolina z sekcji opinii - której spełniły się wszystkie przepowiednie - to modelka ze stocka (link poniżej). Pozostałe "klientki" tak samo.

https://pixy.org/76776/

Design strony w większości sekcji nie współgra z ezoteryczną tematyką. W sekcjach ""Jak zamówić wróżbę" i "Opinie" można było dać ciemny overlay, a elementy tekstowe w kolorze jasno tabaczkowym. Niebieskie i amarantowe przyciski to również nietrafiona decyzja "designera".  Przygotowanie tego "projektu" w Mobirise prawdopodobnie nie trwało dłużej niż 30 minut. 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności