Skocz do zawartości

jak wylaczyc te smieci?

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

moze nie dopatrzylem w asystencie ale chcialbym wylaczyc z podgladu kilka katalogow ktorych posty doprowadzaja mnie juz do szewskiej pasji

jak widze wpis "ladna mam stronke ?" albo "kolejny mini" to mnie trafia

mam malo czasu na czytanie forum ale chcialbym znajdowac cenne informacje jakich tu jest wiele

a przekopywanie sie przez grafomanskie posty pokemonow po prostu mnie odrzuca..

wiec jest taki filtr czy nie ma?

Zażywaj Valium przed wejściem na forum :)

Tylko KOSZ może być właściwym miejscem dla tego posta...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A kto Ciebie zmusza do czytania co popadnie? Może dla "autora" kolejnego katalogu stron jest to tak ważne wydarzenie, że musi się podzielić tą informacją z innymi userami. Nie interesuje ciebie ta kwestia to nie czytaj. Możesz też przed wejściem na forum zakleić monitor odpowiednim papierowym szablonem - będziesz miał pozakrywane działy :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No ale przecież nikt Ci nie każe czytać wszystkiego po kolei.Od tego jest cała ta struktura tematyczna katalogów i podkatalogów, zeby każdy wpis miał swoje miejsce. I jak czegoś nie chce się czytać to się tam nie wchodzi, chyba proste. ;) Poza tym przecież jest specjalnie wydzielone miejsce do oceniania stron, do ogłaszania nowych katalogów itd i nikt Ci tam nie każe wchodzić przecież. :)

ps widzę ze ktos mnie juz ubiegł z podobna odpowiedzia ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności