Skocz do zawartości

Szybki hosting do Woocommerce

Mags1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Teraz, CezaryGM napisał:

mam wrażenie, że są powielone wątki w dwóch działach to samo

Tematy tycząc hosting są popielone wiele razy....  W tym akurat osiągnięto cel szeptanki wprowadzając na scenę pewną nazwę firmy ;) , której usługi są najlepsze. Kto w to wątpi ( ze to szeptanka) to jest bez .... urazy NAIWNY . ..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 29.09.2020 o 17:04, SzlafRock napisał:

Też pokusiłem się o zrobienie testów na hostingu polecanym przez cloudman'a i nie wyszło tak kolorowo a mianowicie 28,64sek. 

I co z tym tematem?
Cloudman, masz jakąś odpowiedź? Czy to wrzutka typowa na tym forum?

Teraz, Mags1 napisał:

Cloudman, masz jakąś odpowiedź? Czy to wrzutka typowa na tym forum?

SzlafRock podał wynik, więc poprosiłem go o informację. Napisał w komentarzu, że wysłał na e-mail i..... cisza. Nic nie dostałem ani mailem ani przez PW. Proponuję jak już ktoś robi testy, niech wrzuca linki do tych testów. Poza tym, w mojej ocenie poniżej krytyki jest pisanie o szeptance w przypadku tego wątku. Ale cóż. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności