Skocz do zawartości

opinie ddl2

zielony_gremlinek

Rekomendowane odpowiedzi

Niby parametry jak na darmowe konto maja nie najgorsze, bo w ofercie nie ma reklam, dają 150 mega, php+mysql i dostep do .htaccess, wiec stwierdzilem ze okazja. Walnąłem sobie 3 strony, w tym jeden katalog, ktory zacząłem nawet pozycjonować, a tu dzisiaj widzę

This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

Normalnie myslałem ze to chwilowe, a tu normalnie nawet domena ogolna nie działa, ftp, nic! :)

A tyle się meczyłem zeby wogole odpalic katalog, bo były problemy z bazą, bo zeby było smieszniej adres podają jako localhost, czyli zdalnie bazy się juz nie wykorzysta ;)

Ale z tym dostepem do konta to normalnie przegięcie. Niby ludzie narzekają na yoyo, albo np na ovh, no ale ddl2 to juz przesada! ! ! ;) Nawet jeśli to tymczasowe, to ja sobie odpuszczam ten serwer :) Mam nadzieje, ze przynajmniej baze odzyskam.

NIKOMU NIE POLECAM ! ! ! ! ! !

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

jest na cała domena ddl2.pl, też na www.ddl2.pl, więc the reseller ran out of resources. :) - blokoda jest na ddl2.pl nie twojego konta.

Wiem, ale wcale mnie to nie pociesza :)

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Jakiś czas temu było podobnie - całe ddl2 nagle znikło. Pojawiło się trochę później (nie wiem dokładnie ile, tydzień czy miesiąc) i znów założyłem tam konto. I teraz znów znikło - wtedy nie było mowy o odzyskaniu czegokolwiek. Wątpię, czy teraz coś odzyskamy. A też mam trzy strony na ddl2.pl (i podpiętą uczciwą domenę). Trzymałem tam strony, bo serwer chodził lepiej niż przyzwoicie i miał wszystko czego potrzebuję.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

czyli widzę ze to nie nowość. Ale dziwna sprawa ,bo jak wpisać w googlarkę "najgorszy hosting" to ich nie ma na liście :) Kolejny dowód na to, ze google nie jest wszechwiedzące :)

... bo jak wpisać w googlarkę "najgorszy hosting" to ich nie ma na liście...

Poczekaj, właśnie piszę posta na moim blogu - jak ostatnio napisałem o najgorszym hostingu, to moje wpisy zajmują teraz dwa pierwsze miejsca, a mój "ulubiony" hosting jest tuż pod spodem :)

Troszkę cierpliwości, a ddl2 też pewnei znajdzie się w tym doborowym towarzystwie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Coprawda strona zaczęła już działać, ale pomysł i tak jest git :) Zemsta jest słodka :)

Skończcie raz na zawsze z darmowym hostingiem! Jeżeli bierzecie sie za coś takiego jak pozycjonowanie, to weźcie to na poważnie, a nie na krótką mete. Też tak zaczynałem, tłumaczyłem sobie że nie mam pieniędzy na utrzymanie serwera itp. ale to nie prawda. Czy nie mamy wolnego 30zł rocznie na serwer? Tyle w zupełności wystarczy na serwer wirtualny na przykład w OVH. Teraz nie obchodzi mnie nic, zupełnie nic, tymbardziej że pozycjonuje sobie swoją, własną domene również o wartości 30zł, co w sumie daje 60zł rocznie na utrzymanie zaplecza, które już może zarobić na siebie tylko trzeba pomyśleć. Mimo wszystko życze Wam i sobie powodzenia.

Coprawda strona zaczęła już działać, ale pomysł i tak jest git biggrin.gif Zemsta jest słodka biggrin.gif

Oj, jak to czytam to az niedobrze mi sie robi, jaka zemsta ? Chcesz miec dobry hosting to sobie go wykup u porzadnej firmy, ddl2 jest jakie jest, nie beda ani zachwalal ani obrzucal blotem, ale w koncu jest darmowe.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Ktoś tu chyba za poważnie bierze niektóre słowa :) Jak się nie ma dystansu do otoczenia, to można się tylko nabawić szybko marskości wątroby :) A swoją drogą wiem czym jest darmowy hosting i jak dla mnie,to służy on nie do czego innego jak do nauki. A profesjonalne serwisy to jak najbardziej na własnych domenach, ot tyle.

Cóż, chłopaki mają rację - żadnych poważnych działań na darmowych serwerach.

Tyle, że mam już konta na wszystkich fajnych serwerach (no, może nie na wszystkich), gdzie dają przyzwoite parametry za małe pieniądze. Ot, takie konta na katalog i ze dwie małe strony zaplecza. A ddl2.pl jak działa, to działa naprawdę bardzo zacnie - lepiej, niż niejeden płatny, "profesjonalny" hosting.

Tyle, że faktycznie - nie znam dnia ani godziny :)

pozdrowienia

do Bielack. Twoj blogasek calkiem spoko :) Trochę poprawiłem Ci statystyki odsłon :)

ddl2 działa, a przerwa była chilowa. Co darmowego konta to zarówno parametry jak i jakość jest lepsza niz nazwa.pl więc nie dokońca jest to prawda że darmowe to shit a płatne jest super.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności